Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Gerçekten yardıma ihtiyacı olan sınıf varsa buraya

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar elimizde geçen yıldan kalan pastel boya, makas, kuru kalem, fon kartonları, elişi kağıdı, tutkal,bantlar, bebek, araba, hikaye kitabı gibi şeyler var. İhtiyacı olan okul varsa biran önce irtibata geçsin benimle, hazır ve gönderilmeyi bekliyor. İzmir bornovadayım. tel:05547064530

Tepki Skoru
1
hocam mutlaka bir yanıt alırsınız başlığınıza.Ama eğer alamazsanız yardım anabaşlığı altında birçok kardeş okul arayan arkadaş var onlara ulaşabilirsiniz de

Tepki Skoru
0
Hocam benim bir arkadaşım Şanlıurfa'nın bir köyünde öğretmenlik yapıyor ve sınıfta bir sürü eksikleri var. Eğer yardım edebilirseniz arkadaşım ve çocukları çok sevinecektir.

Tepki Skoru
0
Hocam numaram yazılı orada, arayın görüşelim biran önce, ya da arkadaşınız arasın. İrtibata geçen bir öğretmen arkadaş oldu. Muş'a gönderilecek. Ama elimde kalanlara bakarım, ya da daha isteyen olursa iki okula pay ederim, epey fazla malzeme var. Ama kimin istediğini ve gerçekten ihtiyaç olup olmadığını bilmem lazım..

Tepki Skoru
0
Hocam numaram yazılı orada, arayın görüşelim biran önce, ya da arkadaşınız arasın. İrtibata geçen bir öğretmen arkadaş oldu. Muş'a gönderilecek. Ama elimde kalanlara bakarım, ya da daha isteyen olursa iki okula pay ederim, epey fazla malzeme var. Ama kimin istediğini ve gerçekten ihtiyaç olup olmadığını bilmem lazım..
Haklısınız hocam. Arkadaşıma numaranızı verdim. Yarın sizi arayacak. Arkadaşım adına çooook teşekkür ederim.

Tepki Skoru
0
hcm benim adım sultan eryürük diyarbakır silvan yeşerdi köyünde anasınıfı öğretmeniyim.okulumuzun şartları çok uygun değil.malzeme sıkıntısı çok fazla.göndereceğiniz yardıma gerçekten ihtiyacımız var.yarın size numarınızdan ulaşmaya çalışacağım. teşekkür ediyorum yürekten.....

Tepki Skoru
0
yarın inşallah kargoya vereceğim. en az iki sınıfa yeter elimdeki malzemeler; hatta sıkarsam üç bile olur. ama arayan sadece bir kişi...

Tepki Skoru
0
hocam merhaba ben diyarbakırın çınar ilçesinin salyazı köyünde çalışıyorum eğer bana malzeme gönderirseniz çok mutlu olurum

Tepki Skoru
0
ben yarın sizi arayacagım yinede okul adresinivereyim belkiulaşamam size ama gerçekten malzeme sıkıntısını çok çekiyorum adres:
SALYAZI KÖYÜ İ.Ö.O ÇINAR / DİYARBAKIR.

Tepki Skoru
0
Sultan hocam merhaba. hocam malzemeler elinize ulaştı mı? size ulaşamıyorum, geri de dönmediniz...

Tepki Skoru
0
hcm benim adım sultan eryürük diyarbakır silvan yeşerdi köyünde anasınıfı öğretmeniyim.okulumuzun şartları çok uygun değil.malzeme sıkıntısı çok fazla.göndereceğiniz yardıma gerçekten ihtiyacımız var.yarın size numarınızdan ulaşmaya çalışacağım. teşekkür ediyorum yürekten.....
Sultan hocam merhaba. malzemeler elinize ulaştı mı, bir hafta oldu göndereli. size ulaşamıyorum, geri de dönmediniz...

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ilk ulaşan Muşa ve Diyarbakıra gönderdik ve bu sene malzemeleri tükettik artık. Arayan arkadaşlar kusura bakmasın lütfen... Kolay gelsin selamlar..

Tepki Skoru
0
selam arkadaslar. kars kagızman denızgolu ılkogretım okulunda gorev yapıyorum bu sene geldım okul gecen aralık ayında acılmıs. sınıfımın cok fazla eksıgı var yardımlarınızı beklıorum sımdıden cok tesekkur ederım.
tel no:05543624147

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.