Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Gercekten yardıma ihtiyacı olan baksın!!!

Tepki Skoru
0
arkadsımn elinde 22 kişilik kırtasıye malzemesı cocuk boyama kıtabı el işi kagıdı vs. var.gercekten ihtiyacı olan bi anaokuluna göndermek istiyoruz.diyarbakırda ki bı okula göndercektık fakat öğretmne ulasamdık malzemeler elimizde kaldı ankara da durumu cok kötü olan bi okul olmadıgı için.

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşımm

ben mardinin midyat ilçesinin sivrice köyünde görevliyim.elimizde hiç kırtasiye malzemesi kalmadı üstelik birinci dönem bile bazı ihtiyaçlarımızı kendim karşılıyorum. okulun durumu malumunuz ayrıca velilerden de kırtasiye malzemesi adına ne gelir alabiliyoruz ne de malzeme..sizcede uygunsa bu yardımı okulumuza yapabilirseniz seviniriz.

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşımm

ben mardinin midyat ilçesinin sivrice köyünde görevliyim.elimizde hiç kırtasiye malzemesi kalmadı üstelik birinci dönem bile bazı ihtiyaçlarımızı kendim karşılıyorum. okulun durumu malumunuz ayrıca velilerden de kırtasiye malzemesi adına ne gelir alabiliyoruz ne de malzeme..sizcede uygunsa bu yardımı okulumuza yapabilirseniz seviniriz.
tamam canım.okulunun ismini ve nonu özelden bana yazarsan benım yardımı ulastrmam daha kolay olucak insallah..hayırlı aksamlar

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
işte biz büyük bie aileyiz diye boşuna demiyoruz teşekkürler arkadaşlar :)

Tepki Skoru
0
işte biz büyük bie aileyiz diye boşuna demiyoruz teşekkürler arkadaşlar :)

gelecek cocuklarımıza emanet onların egıtmı ise bize. en ii sekılde olmasını istiyoruz egıtım kalıtesıının emek ve cabalarmız işte bu yüzden:).arkadslar ya ben özel mesajlarımı okuyamıyorum.bu hafta bu yardımı göndermem gerek birisi buraya baksın

Tepki Skoru
0
gelecek cocuklarımıza emanet onların egıtmı ise bize. en ii sekılde olmasını istiyoruz egıtım kalıtesıının emek ve cabalarmız işte bu yüzden:).arkadslar ya ben özel mesajlarımı okuyamıyorum.bu hafta bu yardımı göndermem gerek birisi buraya baksın
problem düzenlenmiş.

Tepki Skoru
0
tamam canım.okulunun ismini ve nonu özelden bana yazarsan benım yardımı ulastrmam daha kolay olucak insallah..hayırlı aksamlar
canım çok teşkkür ederim size ve arkadaşınıza...allah ne muradınız varsa versin.benim yüzümü güldürdünüz bugün inanın..çook çooook teşekkürler

Tepki Skoru
0
arkadsımn elinde 22 kişilik kırtasıye malzemesı cocuk boyama kıtabı el işi kagıdı vs. var.gercekten ihtiyacı olan bi anaokuluna göndermek istiyoruz.diyarbakırda ki bı okula göndercektık fakat öğretmne ulasamdık malzemeler elimizde kaldı ankara da durumu cok kötü olan bi okul olmadıgı için.

Tepki Skoru
0
gerçekten biz büyük bir aileyiz.mardinde çalışan hocama kolay gelsin.köyde çocuklara öğretmenlik yapmak çok güzel.ben daha 3.sınıftayım.yardımlaşma çok hoşuma gitti
Teşekkür ederim canım. Köy de öğretmenlik yapmanın dezavantajları olduğu kadar da avantajlı yanlarıda var.Buradaki aileler genelde çok çocuklu olduğundan çocıkların sevgiye, ilgiye ,şefkate çok ihtiyacı oluyor..öğretmen olarak değil bazen bir anne gibi yaklaşıyor insan çocuklara ve onlara gösterdiğimiz sevgi,şefkat bize daha çok bağlanmalarına sebep oluyor.ben çok memnunum burada olmaktan.çok şükür..
Sizinde bu duyguları tatmanız dileğiyle...başarılar..

Tepki Skoru
0
canım mardındekı arkadsa söz verdık ama böle bı fırsat gecerse mutlaka sana dönücem.allah yardımcınız olsun

Tepki Skoru
0
Lütfeeeeeeennnn bize yardımm edin.çoookk ihtiyacımız var.
Mehmet akif ersoy ilköğretim okulu kağızman/kars tel:04743613402

Tepki Skoru
0
Bizim gerçekten yardıma çok ihtiyacımız var.ben Şırnak'ın İdil ilçesine bağlı Özbekköy ilköğretim okulunda anasınıfı öğretmeniyim.Şu ana kadar kimseden yardım gelmedi.bi çok yere başvurmama rağmen.sınıfımda masa,sandalye bile yok.üst sınıfların kullandıkları sıraları kullanıyoruz.ama bu sıralarla çocuklar etkinlik yaparken çok zorlanıyorlar.yardım ederseniz bizleri çok mutlu etmiş olursunuz.teşekkürler.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar izmirde bi seminer düzenleniyomuş 16 marda sanırım bi bilginiz var mı

Tepki Skoru
0
Erzurumun karaÇoban İlÇesİne baĞli kopal beldesİnde yenİ aÇilan bİr okuluz.bİz İkİ ÖĞretmen atandik ve 149 kayitli ÖĞrencİmİz var.bunlardan ancak 50 kadarini alabİlİyoruz.ve Çocuklar anasinifi İle İlk kez karŞilaŞiyorlar,tÜrkÇe bİlmİyorlar.kirtasİye malzemesİ alacak durumlari yok ve bİz memleketlerİmİzden getİrdİĞİmİz boyalari vs.ortaya koyup kullanabİlİyoruz.25 ÇocuĞa ancak 3 kutu boyamiz var.Çok zor durumdayiz Çok acİl kirtasİye malzemesİ İhtİyacimiz var lÜtfen yardimci olunuz:((

Tepki Skoru
0
slm duyurunuzu yeni gördüm eğer hala elinizde o malzemeler varsa gönderirseniz çokk seviniriz.kendi imkanlarımla boya alıyorumm mevcudum kalabalık olduğu içinde sıkıntı oluyor lütfenn yardım edin teşekkür ederim
adresim değirmenkaya köyü ilköğretim okulu karayazı erzurum
hacer türkan 05306640017

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye