Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Genel Sorunlarımız Neler?

Tepki Skoru
0
bende sınavda sessizce konuşmaya çalışırken gürültü çıkaran gözetmenlerden şikayetçiyim insanın çok dikkatini dağıtıyorlar

Tepki Skoru
0
arkadaslar bende cok sinir oluyorum aöf de okuduğumuz için bizi küçüm süyolar yok neymiş bedavadan okuyomuşuz onlarla aynı kefeye nasıl konuyomuşuz hakkımz değilmiş yani

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sırf bu yüzden bugün tartıştık forumda. eınstain ne demiş ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan zordur. biz tartışırkende malesef sadece ilkayy ve aaylin arkadaşım vardı aöf arkadaşlarımda haklarını her yerde savunsun lütfen...

Tepki Skoru
0
bi açıköğretimli deilim ama hakkıyla alınan tüm eğitime saygım sonsuz...bugünki tartışmada sessiz kaldığımızı düşünüorum...saygı bu çerçevede olmamalı..bu forumdaysak eğer hepimiz, bu hepimizin aynı yola baş koydumuzu gösterir..bizi bizden başka daha iyi anlayacak kimse olmaz bence... ister açıköğretimli istersek herhangi bir üniversitenin okulöncesi bölümünde olalım sonuçta hepimiz okulöncesi sevdalıyız..bazı arkadaslarımızın aöfsinin daha masraflı olmasına ve sınavdaki farka değindiğini gördüm...unutmayın hiçbir güzellik zahmetsiz olmaz.. aöfnin olduğu kadar bizimde zor olan yanlarımız var...
saygılar

Tepki Skoru
0
ben aylin arkadaşıma yürekten teşekkür ediyorum saol aylin yanımızda olduğun için. evet arkadaşım bir eğitimci böyle hakaret ederse diğerleri ne yapsın ama bazı örümcek kafalılara laf anlatmak güç.

Tepki Skoru
0
rica ederim ciğdemcim...asıl herkesin yapması gereken bu...üniversite mezunu olmak demek hersey demek deildir..önemli olan yaşamda insanlıktan bi parça olsada kendin için edinebilmektir....
saygılar

Tepki Skoru
0
valla çiğdemcim imzan çok etkiledi beni ne diim...nasıl olurda bu yürekleri görmezden gelirler anlayamıyorum...

Tepki Skoru
0
foto çok tatlı görünüyor denizcim yaa inşallah bu sene benim oğlumunda sizler gibi tatlı bir öğretmeni olur çünkü ilk öğretmen insanın hayatında çok önemli bir parça bunu bilincindeyim o yüzden dua ediyorum tatlı bir öğretmeni olsun diye berkenin:)

konu dışına çıktım ama bu arada bu aöf ile örgün meselesine anlam vermiş değilim sonuçta hepiniz bu işe baş koymuşsunuz sevdanız aynı sevda o sevdaya giderken yollarınız farklıydı sadece kimse bu yola başkoymuş birini aşalıyabilecek kapasitede değil bence ve denizcim sen bilinçli idealist bir kişi olduğunu biliyorum lütfen kulak asma pehh de geç bu tarzlara olurmu hayatım:)

Tepki Skoru
0
denisse canım senın ne kadar düşüncelı ve okul öncesı için harıka bır öğretmen olduguna ben inanıyorum canım bırak isteyen istediğini düşünsün sonuçta kımse senden daha iisini bilemez hepimiz için hayırlısı olur insalah herkes cocuk sevmez ve sabretmeyı bılmez unutmaa optum kocamannn

Tepki Skoru
0
aaylin_21' Alıntı:
valla çiğdemcim imzan çok etkiledi beni ne diim...nasıl olurda bu yürekleri görmezden gelirler anlayamıyorum...
SAĞOL AYLİNCİM BENDE BÖYLE ANLAYIŞLI VE İLERİ GÖRÜŞLÜ OLDUĞUN İÇİN SENİ KUTLUYORUM. BEN DÜN ÇOK SİNİRLENDİM ARKADAŞLAR HİÇ SORMAYIN ELİM TİTREDİ RESMEN. BİDE BU ŞAHSİYET MÜDÜR MÜŞ BU NASIL MÜDÜR KARDEŞİM SIRF GICIKLIK OLSUN DİYE ONUN OKULUNDA ÇALIŞMAK VE ONA GERÇEKLERİ ÖĞRETMENLİĞİN NASIL OLACAĞINI AÖF LİLERİNDE GERÇEK BİRER ÖĞRETMEN OLDUKLARINI GÖSTERMEK İSTERDİM. AMA EISTANIN DEDİĞİ ÇOK DOĞRU ÖN YARGI. BEN BÖYLE İNSANLARIN ÖĞRENCİLERİNE ACIYORUM DOĞRUSU. EMİNİM BÖYLE ŞEYLERLE ÇOK KEZ KARŞILAŞACAĞIM BEN KENDİMİ İSPATLAMAKTAN ASLA YILMIYCAM......

Tepki Skoru
0
DENİZCİM ÇOCUKLARLA ÇOK İYİ BİR BÜTÜN OLUŞTURMUŞSUN DOĞRUSU..

Tepki Skoru
0
ya arkadaslar acıköğretımliler hakkın da bı kadar yorum var pekı neden kımse el sanatları okuyupta okul öncesı öğretmeni olarak atananları konusmuyor ve yorum yapmıyor nıye buna kımsenın ıtırazı yok anlaya bılmıs degılım

Tepki Skoru
0
yok yaaaaaaa yuh artık saçmalamışlar iyice bakın buna bende sinirlendim şimdi

Tepki Skoru
0
benim bir arkadaşım var ebelik okudu ama iş bulamadığı içinde geçen yıl sınıf öğretmenliği yaptı.. ben bişey demiyorum ve yorumu size bırakıyorum arkadaşlar

Tepki Skoru
0
o kadar farklı sektörlerden insanlar öğretmen oluyor ki ...malesef insan inanmak istemiyor...

Tepki Skoru
0
ben açıköğretimin katı kurallarından şikayetçiyimmmm. ve açıköğretim okumaktan nefret ediyorummmmmmmmmmmm.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ufak tefek şeyleri kafanıza takmayın ben açık öğretim için gelen hiç bir kötü yoruma maruz kalmadım ama bu yıl anadolu Üniversitesinden gelen kişiler tarafından yapılan toplantıda duydum çok şaşırdım. AÖF den olan kişi bize toplantıda lafı sözü kafaya takmayın mezun olmaya bakın atamada hiçbir farkınız yok dedi. Zaten 4.yıldır hiçbir kaygı gütmeden okulu bitirdim. Ayrıca arkadaşlar 4. yıldır en uzak yerlere sınavlara gittim, merkezde oturmadığım için kalacak yer aradım, yani herkes gibi birsürü sorun yaşadım ama hepsi geçiyor insan emeklerinin karşılığını alıyor şimdide mezun olmanın vermiş olduğu mutluluğu yaşıyor ve hepinizin yaşamasını istiyorum. Hiçbirşeyi kendinize sorun etmeyin hepsi bitiyor, insan senelerin nasıl geçtiğini anlamıyor bile, hepinize başarılar.

Tepki Skoru
0
meraba ben kız meslek lisesi çocuk gelişimi bölümü mezunuyum okul öncesi öğretmenliği bölümüne kaç puanla giriliyor lütfen cevaplayın

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle