Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

gelinciklerden bir kaç etkinlikk...

Tepki Skoru
0
gelinciklerimin evii..henüze bitmemiş hali bu..webcam'la çektiğim içinn kalitesi çok düşük çıkmışş..ama paylaşmak istedim sizlerle de..umarım beğenirsinizz..evimizin dışını ne ile kaplayacağımıza karar veremedik henüzz...değişik bir fikri olan varsa ve benimle paylaşırşa ben ve gelinciklerim çokk mutluu oluruzz...

bay mikrop parmak oyununu öğretirken kullandığımm mikrobumm..geçen hafta çocuklarla birlikte etkinlik olarak da yaptıkk..çok hoşlarına gittii...korkunç mikroplar meydana getirdilerr:D:D

buda yumurta kolisinden çiçeğimizz....

umarımm gelinciklerimin el emeklerini beğenirsinizz..
sevgiyle kalınn..mutluu kalınn...

Tepki Skoru
0
çok güzeller gelinciklerin ellerine sağlık.evi kaplama için ,kullandığın kutuların üstündeki kağıdı sıyırıp oluklu kısımlarını kullanır ve suluboya ile renklendirirsen hoş olur ne dersin?(umarım anlatabilmişimdir :) )

Tepki Skoru
0
DEFTER KİTAP KAPLAMAK İÇİN KULLANDIĞIMIZ CİLTLERİ UZUN HALDE YUVARLAYARAK YAPIŞIRABİLİRSİN YA DA KİBRİT ÇÖPLERİYLE YAPABİLİRSİN HOŞ OLUR

Tepki Skoru
0
Çok güzel olmuşler senin ve gelinciklerinin emeğine sağlık

Tepki Skoru
0
evinize bayıldım teşekkürler. evin yüzeyini oluklu kartonla kapalaybilirsin. çatısınada fıstık kabukları ya da kozalakları parçalayarak yapabilirsin.

Tepki Skoru
0
berna45' Alıntı:
çok güzeller gelinciklerin ellerine sağlık.evi kaplama için ,kullandığın kutuların üstündeki   kağıdı sıyırıp oluklu kısımlarını kullanır ve suluboya ile renklendirirsen hoş olur ne dersin?(umarım anlatabilmişimdir :) )
fyigit' Alıntı:
evinize bayıldım teşekkürler. evin yüzeyini oluklu kartonla kapalaybilirsin. çatısınada fıstık kabukları ya da kozalakları parçalayarak yapabilirsin.
önerileriniz için teşekkür ederimm..ama üst resimde bellii olmamış sanırım çatısı zaten oluklu mukavvadan yaptıkk..istiyorum ki evin üzeri çatıdan farklı olsunn..fundacım önerilerini dikkate alıcam canımm..

resim olarak yükleyemedim.buradan daha canlı olarak görebilirsiniz evimiziii..

http://www.okuloncesiforum.org/yukler1/yukler/15e5a92c7870120f205f2e6a52ee8d63.doc

teşekkür ederimm ilginiz içinn...

Tepki Skoru
1
Gelinciklerinin ellerine sağlık canım çok hoş hepsi...
Teşekkürler:):):)

Tepki Skoru
0
tikucum ewi makarnalarla we çerez kabuklarıyla süsletip tutkallı boyayla veya soba boyasıyla boyarsanız hoş olabilir.

Tepki Skoru
0
pnrrr' Alıntı:
tikucum ewi makarnalarla we çerez kabuklarıyla süsletip tutkallı boyayla veya soba boyasıyla boyarsanız hoş olabilir.
evet yaa soba boyasıı..niye aklımaa gelmediki yaff benimm....değişikk olabilirr..teşekkürr ederimm pınarımm çok güzel bir fikir buu..uygulama hocama bi söliyimm..süper olacak vallaa..

ben teşekkür ederimm gönülcümm ve gökçecimm..beğenmiş olmanızaa çokk sevindimm:)

Tepki Skoru
0
tiku war ya soba boyası mükemmel bişi yaa.o makarnalar çerez kabukları falan soba boyasıyla boyanınca o kadar mükemmel görünüo ki anlatamam.kesin yap bence.ewin daha da güsel olur :D

Tepki Skoru
0
biraz zahmetli olabilir ama ağaç kabuklarından yapabilirsin. onları kurutup yapıştırırsan baya sağlam oluyor.

Tepki Skoru
0
arkadasım ellerine saglık cok güzel olmuslar bende artık senin sınıfında staj yapacam görüsmek üzere

Tepki Skoru
0
emel_38' Alıntı:
arkadasım ellerine saglık cok güzel olmuslar  bende artık senin sınıfında staj yapacam  görüsmek üzere

teşekkür ederimm emelcimm...gelincikleriminn yenii öğretmeni:D:D:Donlarr sana emanett..sınıfımm sana hepp açıkk:D

önerin için teşekkür ederim ahtamarr..

Tepki Skoru
0
teşekkür ederimm şekerlerr...biz teşekkür ederiz beğendiğinizz içinn:D:D

pnrrr' Alıntı:
tiku war ya soba boyası mükemmel bişi yaa.o makarnalar çerez kabukları falan soba boyasıyla boyanınca o kadar mükemmel görünüo ki anlatamam.kesin yap bence.ewin daha da güsel olur :D

pınarımmm evimizi makarna ile kaplayıp soba boyası ile boyadık.çok güzell oldu parıll parıll..bu hafta da bahçe dizaynını yapacağızz inşallahh...
fotoğraf çekme şansım olsaydı keşke bitmiş halini de eklerdim buraya..çok güzell oldu...

güzell fikrin içinn bir kez daha teşekkür ederimm pınarımm:D:D:D

Tepki Skoru
0
eviniz hoş olmuş uzerini pullarla kaplasanız gayet süslü olur bence.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle