Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Gelen giden evrak kayıt ve ek ders çizelgesi hazırlama

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşlar başlıkdaki konularda isteyenlere yardımcı olabilirim.Bilgilerinize:))

Tepki Skoru
0
hocam hem müdür vekili hemde öğretmen olarak çalışılabilinirmi? ek dersleri nasıl hazırlanır yardımcı olursanız sevinirim

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşım öncelikle zorunlu kalınırsa ve kadrolu isen o okulda müdür yetkili öğretmen olarak görevlendirilebilirsin. ek ders konusu ise çok ayrıntılı ve biraz karışık eğer istersen mailimi ekle sana msnden daha rahat anlatırım.

Tepki Skoru
0
hocam ben istiyorum ilk görev yerim ve oldukça şaşkınım:)

Tepki Skoru
0
hocam yetkili öğretmen değil valilik oluru ile müdür vekilliği olurmu

Tepki Skoru
0
Valilik oluru ile okula müdür vekili olarak görevlendirme olur ama çalıştığınız kurum bağımsız anaokulu ise(ki büyük ihtimalle öyle) hem derse girip hem de bu görevi yapmanız çok zor.sadece bazı özel koşullarda derse girersiniz( öğretmenlerinizden biri izinli raporlu veya sevk almış ise derse dahil olursunuz.

Tepki Skoru
0
merhaba;II. Dönem branş dışı yöneticiler gidecek deniyor peki eğer sınavı kazanıpta banştan yönetici gelmezse kadrolu öğretmen yönetici olabilirmi bağımsız anaokulu bilgilendiriseniz memnun olrum.Ben md yrd. sınavına girdim barajı aşamadım..

Tepki Skoru
1
merhaba;II. Dönem branş dışı yöneticiler gidecek deniyor peki eğer sınavı kazanıpta banştan yönetici gelmezse kadrolu öğretmen yönetici olabilirmi bağımsız anaokulu bilgilendiriseniz memnun olrum.Ben md yrd. sınavına girdim barajı aşamadım..
tabiki olabilir hocam.ama öncelikle o ilde yöneticilik sınavını kazanan var mı..başvurular alınacak.ona göre her şey belli olur.eğer yoksa zaten önce anaokulunun kadrolu öğretmenine sorarlar.isteyen var mı diye.siz isterseniz olabilirsiniz.

Tepki Skoru
0

eğer il içinde idareci pozisyonunda atanan yada atanabilecek durumda olan yoksa kadrolu öğretmenlere müdür vekaleti görevü verilir hocam.

Tepki Skoru
0
merhaba hocam,
öncelikle teşekkür ederim..
hocam,
bana gelen - giden evrak kayıt formu
öğrenci kayıt formu,
veli memnuniyet anket formu,
veli toplantı formları lazım,
yardımcı olursanız sevinirim..
şimdiden teşekkürler...

Tepki Skoru
0
bende müdür yetkili öğretmen olarak görevlendirildim yardımlarınızı bekliyorum pek bilgim yok bu konuda :(

Tepki Skoru
0
mrb arkadaşlar ben valilik onayıyla müd. vekiliği yapıyorum okullar başlarken neler yapmalıyım yardımcı olurmusunuz

Tepki Skoru
0
Aslıhan hanım gelen giden evrak kayıt ve ek ders çizelgesi hazırlama konusunda yardımlarınızı bekliyorum. Tam gün eğitim veren anaokulunda müdürlük yapıyorum.

Tepki Skoru
0
merhaba hocam.ben müdür yetkiliyim ve gelen giden defterleri nasl tutulyor bir türlü anlamadm.sayılar neye göre ve nasl verlyor.çıkış no gelen no nedir?yardm edersenz çok sevinrm.yardmlarnz için teşekkürler...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle