Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Gebelikte Giyim

Tepki Skoru
1
[h=1]Gebelikte Giyim[/h]
Pantolonunuzun düğmesini ilikleyemediğiniz ilk günden itibaren gebelik giysileri giymeye başlayabilirsiniz. Bol ve elastik beli varsa,normal kıyafetlerinizi de giyebilirsiniz.Dar kıyafetler bebeğinize zarar vermez ancak kilonuz arttıkça nefes alma güçlüğü ve halsizlik hissedebilirsiniz.
Göğüsleriniz büyüdükçe eski sutyenleriniz kullanılmaz hale gelir ve üzerinize iyi oturan, destekleyici bir sutyen gebelik sırasında son derece önemlidir.İç çamaşırlarınızda daima pamuklu ürünleri tercih edin.
Sıcak tutan kumaşlardan yapılmış giysiler gebelikte pek uygun olmaz. Çünkü metabolizmanıza bağlı olarak artık sıcağı eskisinden daha fazla hissedeceksiniz. Pamuklu kumaştan yapılmış hafif,esnek,bol giysiler en uygun seçimdir. Açık renkli, seyrek dokulu giysiler serin kalmanızı kolaylaştırır.Hava soğuduğunda kat kat giyinmek idealdir. Sıcak bastığında ya da kapalı yerlere girdiğinizde bazılarını çıkarır, dışarı çıktığınızda giyersiniz.
Tabanının iki katı yüksekliğinde topuğu olan ayakkabılar,sırtınız için tehlikeli olabilecek düz veya yüksek topuklu ayakkabılardan daha uygundur.Deri gibi doğal malzemeden yapılmış ayakkabılar,ayaklarınızın havasız kalmasını

Tepki Skoru
3
Hep bana göre konular olmus yuppiii tesekkürlerrrrrr canımmm :)))

Tepki Skoru
0
Ben hamileliğim boyunca sadece 6 kilo aldığım için kıyafet bulma konusunda hiç zorlanmadım. Hamile kıyafetlerini gördükçe içim gitti ama çok kilo almadığım için pek giyemedim. Ama gerçekten ayakkabı seçimi çok önemli onu anladım. Hep ayakta olduğumuz için ayaklarım çok şişerdi. Onun için yumuşak , topuksuz , yürüyüş ayakkabıları tercih ettim.

Tepki Skoru
3
selvi hocama katılıyorum....ben de hiç hamilelik giyemedim :( 5,5 kilo aldım ve son gün 53 kiloydum :) hamilelik elbiselerini ve jileleri gördükçe özeniyordum hatta :)

Tepki Skoru
3
ayrıca yasemin hocama, bu paylaşımı için de teşekkür ediyorumm :)

Tepki Skoru
1
rica ederim hanımlar bana hamilelik deni
nce aklıma hep kilo geliyor ama anlaşılan o ki çok kilo alınmıyor :)))rahatlasam mı bilemedim aman daha bana çok var önce evleneyim sonra derdine düşerim hahaaaaaa

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle