95 bulamadık 2002 verelim hocamnevertheless' Alıntı:ben de gazi 95 mezunuyum ve hala 95 mezunu arkadaşları arıyorum.allah rızası için bir kişi çıksın bari )))
valla hiç deme canım ogün gülmekten kaldırıma yapışmıştım. ya bende özlüyorum ogünleri e ne olcakkkkkkkkkkkkkkkk şimdi nasıl geçtiiii beeylem29karaman' Alıntı:hoşgeldiniz ailemize ve aramıza bende gazi eğitim 2002 mezunuyum,baran ne günlerdi o günler ahh ah ankara dilin olsa anlatsan hırdavatçıyıve daha neleri neleri.....ya yıldızlar barancım çooooooook özlüyorum ben o günleri çok
baran06b' Alıntı:95 bulamadık 2002 verelim hocamnevertheless' Alıntı:ben de gazi 95 mezunuyum ve hala 95 mezunu arkadaşları arıyorum.allah rızası için bir kişi çıksın bari )))
işte bu nedenle olmaz barancım.ben de ankara,okulum,hocalarım ve yaşadığım diğer anıları konuşacak birinin olduğunu bilmek istiyorum )))))baran06b' Alıntı:valla hiç deme canım ogün gülmekten kaldırıma yapışmıştım. ya bende özlüyorum ogünleri e ne olcakkkkkkkkkkkkkkkk şimdi nasıl geçtiiii beeylem29karaman' Alıntı:hoşgeldiniz ailemize ve aramıza bende gazi eğitim 2002 mezunuyum,baran ne günlerdi o günler ahh ah ankara dilin olsa anlatsan hırdavatçıyıve daha neleri neleri.....ya yıldızlar barancım çooooooook özlüyorum ben o günleri çok
ben 95 mezunuyum 5-6 tane şube vardı şubemi hatırlemıyorum E OLABİLİR.ben de gazi 95 mezunuyum ve hala 95 mezunu arkadaşları arıyorum.allah rızası için bir kişi çıksın bari )))