Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

GAZİLİYİM YENİYİM

Tepki Skoru
0
2001 GAZİ ÜNİV. MEZUNUYUM ÇOK YARARLI BİR ADRES. HERKESİN SENGİLİLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM.:thumbsup:

Tepki Skoru
0
hoşgeldiniz ailemize ve aramıza bende gazi eğitim 2002 mezunuyum,baran ne günlerdi o günler ahh ah ankara dilin olsa anlatsan hırdavatçıyı:):) ve daha neleri neleri.....ya yıldızlar barancım çooooooook özlüyorum ben o günleri çok

Tepki Skoru
0
ben de gazi 95 mezunuyum ve hala 95 mezunu arkadaşları arıyorum.allah rızası için bir kişi çıksın bari )))

Tepki Skoru
0
nevertheless' Alıntı:
ben de gazi 95 mezunuyum ve hala 95 mezunu arkadaşları arıyorum.allah rızası için bir kişi çıksın bari )))
95 bulamadık 2002 verelim hocam

Tepki Skoru
0
eylem29karaman' Alıntı:
hoşgeldiniz ailemize ve aramıza bende gazi eğitim 2002 mezunuyum,baran ne günlerdi o günler ahh ah ankara dilin olsa anlatsan hırdavatçıyı:):) ve daha neleri neleri.....ya yıldızlar barancım çooooooook özlüyorum ben o günleri çok
valla hiç deme canım ogün gülmekten kaldırıma yapışmıştım. ya bende özlüyorum ogünleri e ne olcakkkkkkkkkkkkkkkk şimdi nasıl geçtiiii be

Tepki Skoru
0
baran06b' Alıntı:
nevertheless' Alıntı:
95 bulamadık 2002 verelim hocam
baran06b' Alıntı:
eylem29karaman' Alıntı:
valla hiç deme canım ogün gülmekten kaldırıma yapışmıştım. ya bende özlüyorum ogünleri e ne olcakkkkkkkkkkkkkkkk şimdi nasıl geçtiiii be
işte bu nedenle olmaz barancım.ben de ankara,okulum,hocalarım ve yaşadığım diğer anıları konuşacak birinin olduğunu bilmek istiyorum )))))

Tepki Skoru
0
selam bende gazi üniversitesi okul öncesi öğretmenlik istiyorum anasınıfı öğretmenliği gibi biraz bana bilgi verebilirmisiniz mesala kaç puan gerekiyo öss de?bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim..

Tepki Skoru
0
mrb. bende gazi eğitim fakültesi 2006 mezunuyum, çok güzel bir site bu ama ben henüz etkinlikler kısmını geçip te diğer konulara bakma fırsatı bulamadım, yeni yeni bakıyorum artık, bu siteyi tüm arakadaşlarıma da tavsiye ediyorum.

Tepki Skoru
0
slm bende gazi 2004 mezunuyum.ankarayı çoook özlüyorum ve çok seviyorum

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00