Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Fotokopi

Tepki Skoru
0
arkadaşlar fotokopi çekmek tam olarak kimin görevi?sınıfta yardımcı veya stajer kimse yok.ben lavaboya bile zor çıkıyorum.fotokopiye gidince çocuklar yalnız kalıyor.

Tepki Skoru
0
Hocam fotokpilerinizi dersten sonra ertesi güne hazırlık olarak önceden kendiniz çekin.Size yardımcı olan birisi yoksa çocukları yalnız bırakmanız doğru değil.Önceden ben kendim çekiyordum,yanımda yardımcı olmasına rağmen.Sınıfta bir öğrencim başını kalorifere çarptı,bir kere de 2 öğrencim kavga etti.O günden sonra ders sonrasında bu işi hallettim.Şu anda yardımcım fotokopi mak. çekmeyi öğrendi.Eğer acil bir fotokpiniz varsa hizmetliden yardım alın memurunuz çeksin..Benim tavsiyem.Sonra öğretmen madur oluyor.

Tepki Skoru
0
benim de yardımcım yok,14 öğrencim var ve 11 i erkek.. fotokopi çekmek ya da herhangi bir nedenle sınıftan çıkmak zorunda kaldığımda mecburen yalnız bırakıyorum..fotokopi çekmeye gittiğimi ve hemen döneceğimi, gelinceye kadarda ne yapmaları gerektiğini söylüyorum.. şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım ama sene başından beri uymamız gereken kuralları oldukça pekiştirdim..
eğer yardımcınız yoksa, yardımcının yapacağı bütün işlerde olduğu gibi fotokopi çekmek de öğretmenden başkasının görevi değildir.. hem bu ders hazırlığı kapsamında olduğu için görev ve sorumluluk da öğretmene aittir.. ya bir gün önceden ya da çocuklar gelmeden önce halletmekte fayda var..

Tepki Skoru
0
nöbetçi öğrenciyi bulup onla memura yolluyorum.memur çekiyor.zatenn kapıda,bahçede mutlaka birileri oluyor.olmazsa teneffüste gönderiyorum ilkokullardan biiryle

Tepki Skoru
0
Memur , yardımcı, fotokopi cennette çalışıyonuz öğretmenlerim bi derdimiz bu olsa. :)

Tepki Skoru
0
bizim fotokopileri müdürümüz çekiyor ,bizim sınıfta yoklama listesine göre hergün iki çocuk sınıf başkanı oluyor.çektireceğim fotokopilerin üzerine kaç tane çekileceğini yazarak çocuklara veriyorum gidip kendileri çektiriyorlar.çok hoşlarına gidiyor görev almak ve müdürün odasına gitmek.

Tepki Skoru
0
ben dersten 15 dak önce gidip çektiriyorum yada 1 gün önce sorun olmadı çocukları yalnız bırakmak çok riskli

Tepki Skoru
0
Bu tarz ders arçlarının dersten önce hazır olması gerektiği için,Fotokopi öğretmenin görevidir hocam.Çünkü fotokopi derste kendi kullandığımız ders malzememizdir.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle