Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

fotokopı makınası temın etmem lazım yardımcı olabılecek varsa lütfen çok zor durumdayım

Tepki Skoru
0
ben samsun un vezırkopru ilçesınde bır koyde gorev yapıyorum okulda yeterlı alan bulunmadıgı için anasınıfını okulun dısında bır yere tasıdık fakat fotokopı çektıremedıgım için elımle çizmek zorunda kalıyorum. buda bır haylı vakıt alıyor yeterı kadar etkınlık boyama yapamıyorum. fotokopı makınası temın etmem lazım yardımcı olabılecek varsa lütfen çok zor durumdayım.

Tepki Skoru
0
hocam bence birazda zorlu yollardan gidin.biz çok yaşadık bunları.keşke yardımcı olabilseydim

Tepki Skoru
0
ben de kars'ın digor ilçesi sorguçkavak köyünde görev yapıyorum.benim de bir fotokopi makinasına ihtiyacım var.yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.çocukların sınıfta yapacakları elimde çiziyorum.fakat eve ödev kağıtları veremiyorum.çizmek çok zamanımı alıyor.

Tepki Skoru
0
benimde başlı başşına bir sınıf oluşturmaya ihtiyacım var listeye benim sınıfımı da eklemenizi rica ediyorum konuyu yanlış yere açtığımın farkındayım fakat konu alanından mesaj atamadım. diyarbakır bismil tepe bucağı ilköğretim okulu çiğdem kılınçcı şimdiden teşekkür ediyorum herkezin geçmiş bayramını da kutluyorum sağlık esenlik diliyorum .yardımlarınızı bekliyorum

Tepki Skoru
0
Ben urfanın hilvan ilçesinin bir köyündeyim.. okulumuzda fotokopi makinası yoktu.. kendime tarayıcılı bir samsung yazıcı aldım 330 liraya.. kağıtları velilere aldırıyorum .. 20 liralık lazer kartuşla yaklaşık 5000 sayfa çakebiliyorum.. :)

Tepki Skoru
0
aslında 100 liraya da lazer yazıcılar var.Ondan alıp kullanabilirsiniz.

Tepki Skoru
0
fotokopı makınası şart ben de köyde calısıyorum makınamız yok cok zor oluyor :((

Tepki Skoru
0
arkadaşlar istanbul ticaret odası kitap veya para yardımı yapıyor...istanbul sanayi odası genel sekreterliği de bilgisayar temini belkide fotokopi makinesi teminde edebilirler. sadece yapmanız gereken müdür tarafından ihtiyacı belirtecek resmi yazı...fax çekin mail atın... isteyenin bir gözü kara vermeyenin eli yüzü mosmor :))

Tepki Skoru
0
arkadaşlar meraba ben ağrının doğubeyazıt ilçesinde örtülü diye bir köyde çalışıyorum. velilere hiç eğitim malzemesi aldıramıyorum. a4 kağıtları fonları elişileri bile ben aldım. ama fotokobi makinemiz yok. fotokobi çektiremiyorum. diğer masraflar benim üstümde birde fotokobi binerse ekonomim kötü. allah rızası için bana bir hayır sever fotokobi makinası gönderebilir mi?0541 385 21 00 hayırlı haberler bekliyorum. her türlü yardımlarınıza muhtacım selamlar....

Tepki Skoru
0
merabalar arkadaslarım benim nisamlım bu sene şanliurfanın harran ilçesine baglı tahılalan koyune anaokulu ogretmeni olarak atandı gittiginde cok heyacanlıydı ordaki olumsuzlukları yoklukları cocukların gozlerindeki o pırıltıyı gordugununden beri bambaska biri oldu batıdaki sartların bırakın yarısı ceyregi bile yok oldugunu gormek onu cok hırslandırdı bukadar olumsuzluga ragmen elinden geldikce yardım ediyor sizden benim ricam anaokulunun nelere ihtiyacını olacagını yazmama gerek duymuyorum bir hikayae kitabı bir oyuncak bir karton bir boyama kitabı bir boya bir makas vs gibi kullanılmıs kulanılmamıs herturlu seyi gonderirseniz ordaki cocukların gozlerindeki işıltıyı kalbinizde hissetmenizi isterim anlayısınız ve yardımlarınız için simdiden tesekkurler

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bende Eylül atamasında siirt'in Pervari ilçesinde bir köyde çalışıyorum. Benimde kırtasiye malzemelerine oyuncağa ihtiyacım var. Velilerden hiç desteğim yok. İmkanlar çok kısıtlı bende ekonomik olarak yetişemiyorum. Her türlü yardımı bekliyorum. Kullanılmış olması hiç önemli değil. Yeter ki iş görsün. Duyarlı davranacağınıza inanıyorum. Teşekkürler.
SİİRT/PERVARİ/BELENOLUK İLKÖĞRETİM OKULU

Tepki Skoru
0
gerçekten zor yeni bir sınıf oluşturmak,ama er geç oluyor arkadaşlar şu an çalıştığım okulun sınıfını hazırlamak için bir yaz nerdeyse hiç tatil yapamamıştım,camlarından tuvaletlerine kadar her yerinde tırnak izlerim vardır..güzellikte burada aslında hazır bir sınıfta,zengin bir okulda herkes çalışır yoktan var etmek ise inanılmaz mutluluk verici..ilk çalışmaya başladığım yıllarda okulumda fotokopi yoktu başka bir okula çektireceğimin iki katı fotokopi kağıdı verip neredeyse bir yıllık okuma-yazmaya hazırlık çalışmamı çektirmiştim..Allah yardımcınız olsun..başarılar dilerim.

Tepki Skoru
0
Kaç gündür belki yardımcı olan birileri olur diye bakıyorum. Ama elle tutulur bir gelişme yok. Acaba insanlarımız tamamen duyarsız mı oldu? Buna inanmak istemiyorum. Umarım birileri bu köyün çocuklarına "EL UZATIR"

Tepki Skoru
0
Bende Ağrı'nın merkez bi köyüne atandım.Sınıfta çok eksik var özellikle kırtasiye malzemesi ve oyuncak.Velilerimden de hiç bir şekilde destek göremiyorum.İmkanlar çok kısıtlı.Acil yardım bekliyorum.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle