Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Forumda kimse başkasının sözlerine bakarak tercihlerini değiştirmesin !!!!

Tepki Skoru
0
arkadaşlar çoğu kişi türlü türlü hikayeler! uydurarak diğer arkadaşların tercihlerini etkilemeye çalışıyor.. puan memleket istek vs.. kimse kanmasın.. herkes ne istiyorsa onu yazsın başkalarının sözüne kesinlikle güvenmeyin...

Tepki Skoru
0
Size katılıyorum bence de herkes istediği şehri yazmalı.

Tepki Skoru
0
miiletin beyni sulanmış saçmalamaya başlamışlar gerçekten nasip kısmet diyen kimse yok birbirnin tercihini değiştittirip yer bulma telaşına düşmüş hey Allahım valla ben forum aölesine bakıyorum olmayacağınıda biliyorum çünkü puanım 45.368 kendime göre tercih yapıcam bende herkes kendi aklınca tercih yapsın çünkü kimse doğruyu söylemiyor bence ...

Tepki Skoru
0
miiletin beyni sulanmış saçmalamaya başlamışlar gerçekten nasip kısmet diyen kimse yok birbirnin tercihini değiştittirip yer bulma telaşına düşmüş hey Allahım valla ben forum aölesine bakıyorum olmayacağınıda biliyorum çünkü puanım 45.368 kendime göre tercih yapıcam bende herkes kendi aklınca tercih yapsın çünkü kimse doğruyu söylemiyor bence ...
ben de onu diyorum arkadaşım.. herkes nerdeyse birbirini çeldirme peşinde.......!!!

Tepki Skoru
0
valla puanımı doğru söyledim arkadaşlar ama son bişey dicem nolur yaparken dikkat edin çünkü google mebs ten bakarak yapın ben örneğin siirtte pervari diye bi ilçeye baktım 2 açık vermiş uydu görüntüsünde biraz tuhaf yakınında ilçe falan göremedim iyi düşünülmeli ama değiştirmemek mantıklı olabilir size katılıyorumda be bursa düşünüyodum 60 puanlık biri yapıcakmış hepsini ben örneğin onu yinede yapmalıyım zaten ona çıkardiye düşündüm samimiyetine güvenmelimiyim offf bilmiyorum kafam karışık

Tepki Skoru
0
bencede yalan söyleyip hakka girenler var . günlerdir branssıralamasına girin diyorum tabi bazıları çekiniyor bazılarıda yalanları meydana çıkacakları için korkuyorlar. çünkü orası gerçek sıralamaaa... ...............................................................................

Tepki Skoru
0
valla puanımı doğru söyledim arkadaşlar ama son bişey dicem nolur yaparken dikkat edin çünkü google mebs ten bakarak yapın ben örneğin siirtte pervari diye bi ilçeye baktım 2 açık vermiş uydu görüntüsünde biraz tuhaf yakınında ilçe falan göremedim iyi düşünülmeli ama değiştirmemek mantıklı olabilir size katılıyorumda be bursa düşünüyodum 60 puanlık biri yapıcakmış hepsini ben örneğin onu yinede yapmalıyım zaten ona çıkardiye düşündüm samimiyetine güvenmelimiyim offf bilmiyorum kafam karışık
slmm evet bende 2 terchım bursa ıdı o arkadsın yazdgını gorunce degstrdımm kımse yazmasın terchlerını cunkı ben onylatım dun burya bakınca uzluyorum olu terchmı yaptım dıye .bence herkesın kısmetınde nere varsa ora olr hayırlısı nere ıse ora olsun hayırsızsa hıc olmasınn.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle