Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Fil ve Arı rondunu 23 nisanda yaptıran var mı???

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar okulöncesi şenliklerinde Fil ve Arı rondunu yaptıracağım, üç nakarat yaptırmayı düşünüyorum. İkisinin hareketlerini buldum ve çalıştık, kaldı bir tane.Bu oyunu daha önce yaptıran varsa fikir istiyorum arkadaşlar...

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar okulöncesi şenliklerinde Fil ve Arı rondunu yaptıracağım, üç nakarat yaptırmayı düşünüyorum. İkisinin hareketlerini buldum ve çalıştık, kaldı bir tane.Bu oyunu daha önce yaptıran varsa fikir istiyorum arkadaşlar...
Sayın Hocam, Okul öncesi şeniliklerinde Bizim Küçük Yaş gurubuna Fİl ve ARı rondunu yaptırtıyorum, Fİl ve ARı kostümleri kiraladık öğremtmenimiz çalıştıyor... sınıfı ikiyebölüp o şekilde çalıştırıyor...

Tepki Skoru
0
Sayın Hocam, Okul öncesi şeniliklerinde Bizim Küçük Yaş gurubuna Fİl ve ARı rondunu yaptırtıyorum, Fİl ve ARı kostümleri kiraladık öğremtmenimiz çalıştıyor... sınıfı ikiyebölüp o şekilde çalıştırıyor...
Hocam ben de küçük yaş grubuna yaptıracağm, basit bir oyun olduğu için kendim çalıştıracağım. Dediğim gibi biraz değişiklik istiyorum. Nasıl yaptırıyor acaba çalıştıran öğretmen hocam?? son nakaratı düşünüyorum..

Tepki Skoru
0
Yardım eden yok muuu????
Sayın hocam, öğretmenimiz sınıfı ikiye bölüp ront un sözlerine göre çocuıklara yapmaları gerekenleri öğretmeniş. 8 fil 8 arı var ve çocuklar müzğie göre şekil alıyorlar.... hareketler yapıyor.... bu akdar yardımcı oalbilriyorum daha başka da bişey diyemiyorum... kolay gelsin....:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle