Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Fikirlerinizi bekliyorum

Tepki Skoru
0
ASLINDA PEK SORUN SAYILMAZ.
BENİM SAHİBİ VE MÜDÜRÜ OLDUĞUM BİR KREŞİM VAR.
YENİ BİR BİNAYA GEÇME DURUMUM VAR.
AMA GEÇERKEN YENİ VE ORJİNAL FİKİRLERLE GEÇMEK İSTİYORUM.
SİZ DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİM FİKİRLERİNİZİ PAYLAŞMAK İSTERSENİZ SEVİNİRİM.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Tepki Skoru
0
bence okulunuzu en cazip hale getirecek şeylerden biri de okulunuzun dış cephe boyası.rengi canlı olursa daha güzel olur.ayrıca dışına resimler de yaptırabilirsiniz.

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Dış ve İç renkler çok önemli.Ayrıca güvenlik tedbirleri de önemli
Bence okulunuzdan canlı yayın yapın.Canlı yayın ilgiyi arttıracaktır.Bu konuda yardımcı olabiliriz.

Tepki Skoru
0
evet renk dizaynı çok önemli.İç ve dış hatların....

nev

Tepki Skoru
0
Bence dışardan aldığınız malzemelerin kaliteside önemlidir.

Tepki Skoru
0
sınıf kapılarını ev şeklinde çatılı yaptırın,sınıfınıza rengarenk canlı çiçekler koyun,jimnastik yaparken eğlenmeleri için  2-3 metre eninde boydan ayna yaptırın,çocukların tırmanabileceği bir ip merdiven asın ve altına yaylı minderler koyun,okulunuzun girişine tahta çitler yaptırın ve turuncuya boyayın,bunlar benim mezun olunca  kesinlikle yapacağım işler yani hayallerim paylaşmaktan bişey çıkmaz nede olsa güzellikler paylaşılınca büyür

Tepki Skoru
0
Canlı yayın fikri çok güzel bir fikir benimde hep hayelini kurduğum bir fikir.Aile çocuğunu netten gün içerisinde izleyebilmeli bence

Tepki Skoru
0
bence mutlaka bir bahçesi olsun,ama bahçe çevreye tamamen kapalı olsun.burada çocukların yetiştirebileceği küçük hayvanlar,kendilerinin ekip yetiştirebileceği bitkiler sebzeler olsun.Ayrıca ankarada bir okulda görmüştüm rahatlama odası yerler ve duvarlar tamamen süngerle kaplı çocuklar oaraya girdilerinde diledikleri gibi bağırıyorlar,duvarlara vuruyorlar yuvarlanıyorlar ve oradan çıkınca daha sakin oluyorlar.Size kolay gelsin umarın başarılı olursunuz

Tepki Skoru
0
bir anne olarak anaokulu seçiminde en önemli şey çocuğumun güvnliği ve ben iş yerindeyken onu canlı yayında izlemek içimi rahatlatır doğrusu
ve dış cephenin albenili renkli olması için iyi bir iç mimara teslim edilip uyumlu renklerle uyumlu eşyalarla donanımlı olması önemli tabiki.

Tepki Skoru
0
Kreşin fiziki alanı zaten belirtilen standartlard olmalı.( Mutfak,tuvale,oyun odası,uyku odasi vb.) bu zaten yönetmelikte belli.Bence yapılmak istenilenlerin yanında ayrıca kreşe çocuk veren velilerin ortak görüşlerini de almak çok öok önemli.Birde kreşe alacağınız öğretmenlerin ve yardımcı personelin Türkçe'yi çok iyi kullanmaları oldukça çok önemli.Yeniliğe açık özverili personel ve de öğremenliğinin yanında sosoyal aktivitesi çok kuvvetli,sevecen kişiliğe sahip nitelikli ,öğretmenlik mesleğini kendine amaç edinmiş personele sahip bir kurum her zaman başarı grafiğini yakalar.Unutmayın ki sizin çok büyük bir fabrikanız olsun,bütün makine ve teçhizatınız tam olsun,ürettiklerinizi pazarlayacağınız alana sahip olun ama nitelikli,kalifiye personeliniz yok ise o fabrika zarar eder.( Fikrimi belirterek size yardımcı olmaya çalıştım. )

Tepki Skoru
0
Siz çocuğunuzu bir kreşe vemek isteseniz.O kreşte ne gibi özelliklerin olmasını istesiniz.İşte bu sorunun cevabını siz verirseniz.Sanırım bir yaklaşım sağlarsınız yeni kuruma geçtiğinizde ne yapmak istediklerinizi.

Tepki Skoru
0
Bildiğimiz karga masalı vardır.O da değişen teknolojiye değişime ayak uydurdu.O da artık baba karganın dede karganın düşündüklerini düşünmüyor.Yeniliğe orjinal fikirlere ayak uyduruyor. ( Karga ağacın dalına konmuş duruyor ve bir yandan da peynirini yiyiyor.Aşağıdan Tilki ;karga kardeş bana bir şarkı söylesene diyor. Karga ağzındaki peyniri çıkararak dala koyuyor ve başlıyor şarkısını söylemeye. Tilki şaşkın şaşkın bakıyor ve kargaya diyorki ben sana peynir ağzında iken şarkı söyle demiştim diyor.Karga da ; babam.dedem ağzında peynirle şarkı söylüyordu ama peynir aşağıya düşüyor.Onu da senin baban,deden yiyiyordu demiş.Be onlar gibi yapmiyorum artık dünyadaki gelişmelere ayak uyduruyorum.diyor. )

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle