Tabiki baran erken rezervasyonlarımızda indirimlerimiz var :36_1_21:baran06b' Alıntı:rezarvasyon yaptırabilyormuyuz. temmuz 1de ordayım çok hoş ya
Rica ederim arkadaşlar
Tabiki baran erken rezervasyonlarımızda indirimlerimiz var :36_1_21:baran06b' Alıntı:rezarvasyon yaptırabilyormuyuz. temmuz 1de ordayım çok hoş ya
[size=medium]eylem29karaman' Alıntı:dilan yarın yaptırmayı düşünüyorum çok hoş peki kumsala ne yapıştırdınız mısır unu mu?ya da gerçek kum mu?
harikasınızz dilancımm şekerimm..denizz fenerinee bayıldımm yaa...harikaa olmuşş..:36_1_21::36_1_21:elinizee emeğinizee sağlıkk minikk şekerlerr ve dilann öğretmenimm.....husna_eylul' Alıntı:DENİZ FENERİ NE BAYILDIM ÇOK GÜZEL BİR FİKİR ELLERİNİZE SAĞLIK
Eylem eminim sizin çalışmanızda çok güzel olmuştur rica ederim canım paylaşmak kadar güzel birşey varmı...eylem29karaman' Alıntı:dilancım ben bugün yaptırdım deniz için mavi renk çöp poşeti kullandım kumsala ise yine bulgur ve ara ara nohutlar koyduk oda güzel oldu fikir için çooooooooooooooooooook teşekkürler canım
BEN DE SİTEYE BULDUĞUM ETKİNLİKLERİ KOYMAK İSTİYORUM HATTA İŞİN YARISINA KADAR GELDİM,MESAJ YAZMA BÖLÜMÜNE KAYDETTİM MESAJI FAKAT BİR TÜRLÜ YAYINLAYAMADIM.NASIL YAPACAĞIMI BANADA SÖYLER MİSİNİZ?YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM....
BEN SİTEYE HENÜZ YENİ ÜYE SAYILIRIM.ETKİNLİKLERİMİ BENDE YAYINLAMAK İSTİYORUM BURADA AMA NASIL YAPACAĞIMI BİLMİYORUM.ANLATABİLİR MİSİNİZ?BEN RESMİ MESAJ YAZILAN BÖLÜME KADAR GETİRDİM FAKAT ORADAN SONRA YAYINLAYAMADIM.YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.güzel paylaşım tşkler...