Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Fen öğretiminden materyall bulamıyoruzz

Tepki Skoru
0
bize bi örnek verebilcek varmı? tabiki kendimiz hazırlamamız gerekiyo yardımcı olan olacak varsa cooook seiniriz:thumbsup:

Tepki Skoru
0
nesrin ışıkoğlu giriyo bizim dersimize vize ödevimiz var bi kavramı öğretecek herhangi bir etkinlik fen le ilgiliaslında siz hepimise yardımcı olsanıs :D

Tepki Skoru
0
BİZİM FEN ÖĞRETİMİ DERSİNE FATMA HOCA GİRMİŞTİ VE SINIFI GRUPLARA AYIRMIŞTI.BİTKİLER,İNSANLAR,HAYVANLAR VE UZAY DİYE.BİZDE ONA GÖRE YAPMIŞTIK.MESELA BEN EKLEM YERLERİNİ GÖSTEREN BİR ÇALIŞMA YAPMIŞTIM.MUKAVVADAN İSKELET ÇİZİP TÜM EKLEM YERLERİNE AYAKLI RAPTİYE TAKMIŞTIM.ÇOK GÜZEL OLMUŞTU TABİ BİRDE ONUN SUNUMU VAR.BİZİM HOCALARIN HEPSİ İÇİN ETKİLİ SUNUM ÇOK ÖNEMLİ ARKADAŞLAR BUNU UNUTMAYIN.BİRDE AYIN HALLRİNİ YAPMIŞTIM.İLKDÖRDÜN SON DÖRDÜN HİLAL DOLUNAY DİYE.DAİRELER HAZIRLADIM 4 TANE.SİYAH FON KARTONUYLA KAPLADIM.MESELA HİLALSE YAPTIĞIM HİLAL KISMINI PAMUKLA DOLDURDUM BİRAZ SONRADA JELATİNLE KAPLADIM.VE HEPSİNDE AYNI ŞEYİ UYGULADIM.SONRADA SİYAHLA KAPLI BİR KARTONU GÖKYÜZÜ OLARAK KULLANDIM AYNI ŞEKİLDE YILDIZLARDA YAPTIM VE YİNE GÜZEL BİR SUNUMLA SERGİLEDİM.BU 2 ETKİNLİKTE HOCALARIN ÇOK HOŞUNA GİTMİŞTİ.MESELA BİR ARKADAŞIM ÇİÇEKLERDEKİ TOZLANMAYI ANLATTI.TABİ MUKAVVALARA ÇİZDİĞİ RENKLİ VE KONUYU ANLATAN MATERYALLERLE.BİRİ İNSAN ÜREMESİNİ ANLATMIŞTI.YUMURTA SPERM BİRLEŞMESİ VE BEBEĞİN GELİŞİMİNİ YANİ.BUNUDA BİR RAHİM HAZIRLAMIŞTI MUKAVVADAN.DİĞERLERİDE (YUMURTA SPERM GELİŞM AŞAMALRIVB.)TAKIP ÇIKARTMALI YAPMIŞTI ÇOK GÜZEL OLMUŞTU VE ÖZELLİKLE FATMA HOCA BAYILMIŞTI.ŞİMDİLİK AKLIMA GELENLER BUNLAR.İNŞALLAH İŞİNİZE YARAR.

Tepki Skoru
0
peki biz bunlarla hangi kavramları öğretebilirz. nesrin hoca bi açıklama yapmadı sadece bi kavramı öğretecek metaryal hazırlayıp ana okuluna gidip onu sunacaksınız video veya resimlerini çekip sınıfta bize sunacaksınız dedi o kadar. öğretcek bi kavram bulamıyorum

Tepki Skoru
0
KAVRAM DERKEN UZUN KISA TEMİZ KİRLİ VB.ŞEYLERDEN Mİ BAHSEDİYORSUN.SEN NESRİN HOCAYA BENİM ANLATTIKLARIMI BİR SOR ÖNCE EĞER O TARZ KAVRAMLARI İSTEMİYORSA DA EĞİTİCİ KARTLAR YAPABİLİRSİN BENCE.

Tepki Skoru
0
evt o kavramlar. nesrin hoca yaptı yapacağını haftaya istiyo ödevi ya. bize mayıs ilk hafta dedi şimdi de haftaya getirin dedi yandık.

Tepki Skoru
0
canlarım yaaa.kıyamam sizlere.DEDİĞİM GİBİ EĞİTİCİ KARTLAR HAZIRLAYIN .MESELA BİR ARKADAŞ AĞIR HAFİF KAVRAMINI VERMİŞTİ.RENKLİ KESELER YAPMIŞ VE İÇLERİNE HAFİFTEN AĞIRA ŞEKLİNDE MALZEMELER KOYMUŞTU.EN HAFİFE PAMUK VB.ŞEKLİNDE HAZIRLAMIŞTI.BU HOCANIN HOŞUNA GİTMİŞTİ MESELA.BİR DE UZAMSAL ALGI İÇİN YANİ ALTINDA ÜSTÜNDE YANINDA GİBİ BİR MATERYAL YAPILMIŞTI.MUKAVVADAN EV GİBİ BİR ŞEY DÜŞÜN RAFLARI VAR KARE KARE.İÇLERİNE OYUNCAK FALAN KOYUYORSUN VE GÜZEL BİR SUNUMLA MESELA KEDİ BEBEĞİN NERESİNDE GİBİ SORULARLA KAVRAMLARI VERİYORSUN.ŞİMDİLİK AKLIMA BUNLAR GELİYOR CANIM
İNŞALLAH İŞİNİZE YARAR.

Tepki Skoru
0
ama ama ama fenle ilgili olcaakk ben bişey bulamıyoruumm

Tepki Skoru
0
konu yokk ihocam kadın bize sadece herhangi bir kavramı öğretcek fenle ilgili materyal yapıcaksınız dedi başka bişi demedi konu bize ait yanii

Tepki Skoru
0
BENCEDE YA BEN BİR SÜREDİR BAKAMADIM İNŞALLAH HALLETMİŞSİNİZDİR

Tepki Skoru
0
hallettim yaaaa trafik sinyalizastyon sistemi yaptım. hoca çok beğendi en yüksek 70 verdi ve ben 70 aldım yinde de kaldım dersten yawssss:(

Tepki Skoru
0
aslında biz yardım istemiştik ve biz de kendi çabalarımızla bulduk kelebek kurbağa ve ördeğin oluşum evrelerini puzzle şeklinde kat kat yaptık ve hoca en yüksek puanı bize verdi çok şükür 80 aldık çok da mutlu olduk:)

Tepki Skoru
0
ben kaldım o dersten şimdi fatma tahta giriyo ve çok mutluyum:) keşke bütün hocalar fatma tahta gibi olsaaaa. nerde nesrriiiin nerde fatma tahta. süper bi hoca yanii. nesrin hocanın da bi yüzü gülse. hayatından bezmiş kadın yaaa dersine giresim gelmiyooooo ıyyyy. allah hepimizi kurtarsın o kadından ve yaptığı ayrımcılıktan. öbür dünyada yakasını bırakmıcam. çok hakkımı yedi. helal de etmiyorum hakkımı.

ay çok dolmuşum ben yaaa

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.