Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Fen-doğa etkinlikleri

Tepki Skoru
0
arkadasım fen ve matematik etkinliklerinin içinde bir sürü etkinlik var onları kullanabilirsin işine yarayanları ve yapabileceklerini....

Tepki Skoru
0
canım ne tür bi etkinlik istiosun?
ödew sunumu şeklinde mi olacak? yoksa çocukların yapabilecekleri tarzda etkinlikler mi?

Tepki Skoru
0
çok sağolun dediğiniz yerden aldım örnekleri yeni üye olduğum için zorlandım biraz

Tepki Skoru
0
sınıfta kullanabileceğimiz etkinliklerden olursa sevinirim

Tepki Skoru
0
bnde fen ve doga kösesi yabıomm degişik bişiler arıomm bna yardımcı olurmusunuzzz lütfennnn bekliommmm

Tepki Skoru
0
yüz ifadeleri ve beş duyu organımızla ilgili fen etkinliği hazırlamam gerekiyor aynı zamanda da çocuğun aktif olarak bu etkinliğe katılması gerekiyor yardımcı olursanız cok sevinirim simdiden cok teşekkürler

Tepki Skoru
0
daha yeni üye oldum lütfen yardım edersiniz cok sevinicem

Tepki Skoru
0
ya bnde yeni üye oldum:S bana fen doğa çalışmalarından inceleme gezi gözlem örneği ve deny lazım yardımcı olursanız cok sewinirim:)

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
bahsettiğin şeyler çok geniş kapsamlı genelde daha özel olarak ne lazım o şekilde başlık açarsan daha kolay yardımcı oluruz

Tepki Skoru
0
banada dişle ilgili günlük plan gerekiyooo yardımcı olursanız sewinrm

Tepki Skoru
0
arkadaşlar..kök yayıncılıgın fen ve matematik uygulamaları adlı bır kıtabı var onu 12.sınıflardan edınırsenız ısınıze yarayabılır..

Tepki Skoru
0
fen ve doğa etkinliklerinden deney yapma ve gözlem,sınıfa konuk çağırma,fen ve doğa köşesinde bulunan materyalleri kullanarak yapılan diğer çalışmaları anlatan yazı lazım!Dönem ödevim için çok acil önümüzdeki haftaya lazım lütfen

Tepki Skoru
0
fen ve doğa köşesinde bulunan materyalleri kullanarak yapılan diğer çalışmalar nelerdir? bununla ilgili bi sunum yapmam gerekiyo ama bişey bulamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

Tepki Skoru
0
sınıfta çocuklarla yapabileceğim deneyler arıyorum yardımcı olurmusunuz?

Tepki Skoru
0
merhaba benim ''dünyamız'' ve'' basit yeryüzü şekilleri ''başlıklı fen ve doğa etkinliklerine ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim..

Tepki Skoru
0
bna acil sonbahar ile ilgılı fen doğa etkınlıgı lazm yardımcı olursanz sevınırımmm

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle