Fen-doğa etkinlikleri

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@redhead_sun2006
2. sınıfım bana yardım edin ya etkinliğe ihtiyacım var fen öğretimi dersinden

arkadasım fen ve matematik etkinliklerinin içinde bir sürü etkinlik var onları kullanabilirsin işine yarayanları ve yapabileceklerini....

canım ne tür bi etkinlik istiosun?
ödew sunumu şeklinde mi olacak? yoksa çocukların yapabilecekleri tarzda etkinlikler mi?

çok sağolun dediğiniz yerden aldım örnekleri yeni üye olduğum için zorlandım biraz

sınıfta kullanabileceğimiz etkinliklerden olursa sevinirim

bnde fen ve doga kösesi yabıomm degişik bişiler arıomm bna yardımcı olurmusunuzzz lütfennnn bekliommmm

yüz ifadeleri ve beş duyu organımızla ilgili fen etkinliği hazırlamam gerekiyor aynı zamanda da çocuğun aktif olarak bu etkinliğe katılması gerekiyor yardımcı olursanız cok sevinirim simdiden cok teşekkürler

daha yeni üye oldum lütfen yardım edersiniz cok sevinicem

ya bnde yeni üye oldum:S bana fen doğa çalışmalarından inceleme gezi gözlem örneği ve deny lazım yardımcı olursanız cok sewinirim:)

bahsettiğin şeyler çok geniş kapsamlı genelde daha özel olarak ne lazım o şekilde başlık açarsan daha kolay yardımcı oluruz

banada dişle ilgili günlük plan gerekiyooo yardımcı olursanız sewinrm

arkadaşlar..kök yayıncılıgın fen ve matematik uygulamaları adlı bır kıtabı var onu 12.sınıflardan edınırsenız ısınıze yarayabılır..

fen ve doğa etkinliklerinden deney yapma ve gözlem,sınıfa konuk çağırma,fen ve doğa köşesinde bulunan materyalleri kullanarak yapılan diğer çalışmaları anlatan yazı lazım!Dönem ödevim için çok acil önümüzdeki haftaya lazım lütfen

fen ve doğa köşesinde bulunan materyalleri kullanarak yapılan diğer çalışmalar nelerdir? bununla ilgili bi sunum yapmam gerekiyo ama bişey bulamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

sınıfta çocuklarla yapabileceğim deneyler arıyorum yardımcı olurmusunuz?

merhaba benim ''dünyamız'' ve'' basit yeryüzü şekilleri ''başlıklı fen ve doğa etkinliklerine ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim..

bna acil sonbahar ile ilgılı fen doğa etkınlıgı lazm yardımcı olursanz sevınırımmm

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri