Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Farklılıklara Saygı

Tepki Skoru
0
öğretmenlerim farklılıklara saygı konusunda nasıl etkinlikler düzenlenebilir?herhangi bir etkinlikte olabilir.
yardımlarınızı bekliyorum....lütfennn....

Tepki Skoru
0
damlacım oyunda olabilir, faaliyette olabilir. hikaye de olabilir...farklılıklara saygı konusunu verebilmem yeterli.

Tepki Skoru
0
farkılı ülkerin giysi ,yemek,bayrak vb şeyler resimlerle gösterilebilir.bununla ilgi baya materyalda var kitaplar da dergilerde.

Tepki Skoru
0
çok teşekkür ederim eml hocam.emeğinize sağlık...verdiğiniz etkinlik örnekleri çok işime yarayacak.

Tepki Skoru
0
EMEL HOCAM çok teşekkürler ne kadar yardımcı oldunuz ödevim için emeklerinizin katkısı çok fazla oldu ödevimde

bir karmaşa içerisindeydim FARKLILIKLARA saygı konusunda bedensel özür grubunada yer vermek istiyorum ödevimde sizce yararlı olabilir mi? başta fiziksel özelliklere yer vermek istiyorum çeşitli duyusal özür gruplarına da ağırlıkla yer vericem SİZCE duygular konusunda farklı olmamıza da bu kazanımlar içerisinde yer verebilir miyim?

Tepki Skoru
0
Paylaşım için teşekkürler hocam:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00