Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Farkı ne?

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim, özel bir anaokulu açmak istiyorum fakat milli eğitim bakanlığına mı sosyal hizmetlere mi bağlanmalıyım bilmiyorum, farkı nedir avantajı dezavantajı var mıdır bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Tepki Skoru
0
Değerli Üye Arkadaşım, Özel AÇılacaksa MEB'e bağlı olmamalı. MEB e bağlı olacaksa ANaokulundan herhangi bir kar amacı gütmemelisiniz. Ama BAna sorarsanız mAdem o kadar paranız var, Güzel bir hayır yapın verin MEB e bu benim fikrim tabi...:)

Tepki Skoru
0
Yakında tüm anaokulları MEB'e geçegek zaten. Bence direk milli eğitime bağlı açmak daha doğru olur diye düşünüyorum. Ben de yeni açıyorum.

İşleriniz daha hızlı yürümesini istiyorsanız bu işleri yapan danışmanlar var, onlardan destek alabilirsiniz. Yalnız bi uyarıda bulunmak istiyorum, internette anaokulu danışmanı diye arattırdığınızde ön sıralarda İsmet USUL diye biri çıkar. Sakın bu kişiye bulaşmayın, üçkağıtçının tekidir. Ben onunla başladım ve yarı yolda bırakıp kaybolup gitti. Sonra tekrar sıfırdan her şeyi kendim yapmaya başladım. Bu da hem maddi, hem zaman hemde öğrenci kaybına mal oldu bana. Bu kişi hakkında uyarılar almıştım fakat bir şekilde ikna etti beni. İsteyene ondan kazık yiyenlerin listesini ve telefonlarını verebilirim. Ayrıca ne sağlık ne de milli eğitim müdürlükleri onunla iş yapmıyor. Telefon açıp bilgi alabilirsiniz müdürlüklerden.

Tepki Skoru
0
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar bir şey daha merak ediyorum okul açan arkadaşlar bilirler. Bayındırlık bakanlığının istediği belgeleri almak (mekanik uygunluk statik uygunluk vs.) aşağı yukarı kaça maloluyor ve il sağlık müd ya da itfaiye de rapor vermek için ücret alıyor mu ?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle