- Tepki Skoru
- 0
FARE
Anne fare çorba pişirmiş (baş parmak aşağı doğru tutulur karıştırma hareketi yapılır)
Bu yavrusuna yedirmiş (işaret parmağı gösterilir)
Bu yavrusuna yedirmiş (orta parmak gösterilir)
Bu yavrusuna da yedirmiş (yüzük parmağı gösterilir)
Ama bu yavrusuna yedirmemiş (serçe parmak gösterilir)
Sen bana yardım etmedin,bana odun kesmedin (işaret parmağı sallanarak kızma hareketi yapılır)
Sana çorba yok demiş (iki elin parmakları açılarak yukarı doğru kaldırılır)
Minik fare ağlamış,ağlamış (eller yumruk şeklinde yapılarak gözler ovuşturulur)
Yemiş, yemiş kaçmış yemiş, yemiş kaçmış (eller açılarak öne doğru götürülüp geri çekilir)
Burada bitiyor ama bu arkasından buu tarz bişey yapınca çocukların çok hoşuna gidiyor:
(Kollar bağlanarak sağ elin baş parmağı sol kolun içinden dışarı çıkarılır ) minik fare nerde? Baş parmak gösterilir çocuklar hemen orda diye bağrışıyorlar zaten J
Anne fare çorba pişirmiş (baş parmak aşağı doğru tutulur karıştırma hareketi yapılır)
Bu yavrusuna yedirmiş (işaret parmağı gösterilir)
Bu yavrusuna yedirmiş (orta parmak gösterilir)
Bu yavrusuna da yedirmiş (yüzük parmağı gösterilir)
Ama bu yavrusuna yedirmemiş (serçe parmak gösterilir)
Sen bana yardım etmedin,bana odun kesmedin (işaret parmağı sallanarak kızma hareketi yapılır)
Sana çorba yok demiş (iki elin parmakları açılarak yukarı doğru kaldırılır)
Minik fare ağlamış,ağlamış (eller yumruk şeklinde yapılarak gözler ovuşturulur)
Yemiş, yemiş kaçmış yemiş, yemiş kaçmış (eller açılarak öne doğru götürülüp geri çekilir)
Burada bitiyor ama bu arkasından buu tarz bişey yapınca çocukların çok hoşuna gidiyor:
(Kollar bağlanarak sağ elin baş parmağı sol kolun içinden dışarı çıkarılır ) minik fare nerde? Baş parmak gösterilir çocuklar hemen orda diye bağrışıyorlar zaten J