Bu sene Hendek ten ayrılıyorum.Şirin bir ilçe.Keşke kampusteki imkanlar burada da olsaydı.4 sene geride kaldı.Hey gidi günler.İlk gelişim daha dün gibi.Mezun olacak arkadaşlar irtibatı koparmayalım
ilk geldiğimde okulun hiç bitmeyeceğini ve buralara nasıl alışacağımı düşünüyordum. ama inanın kampüste olmaktan daha da iyi burada olmak.herşey elinin altında.pek fazla aktivite olmaya bilir ama öyle..
burayı özleyebileceğimi hiç düşünmemiştim.[hr]HENDEK ADI BİLE İLK ZAMANLAR ÜRKÜTÜYORDU. ÇOK ŞEYLER ANLATILDI BURALAR HAKKINDA. KÜÇÜK TEKSAS DENNDİ İNSANLARI ANLAŞILMAZ ÖĞRENCİLERE İİ BAKMIYORLAR DENDİ AMA BUNLARIN HEPSİ DOĞRU DEĞİL MUTLAKA HANGİLERİMİ DOĞRU GELİN YAŞAYIN ÖĞRENİN....[hr]HENDEĞİ SEVİYORUZ AMA BİRAZ DAHA GENÇLERİ DAHA İNSANİ OLSALARDI. AMA ELBETTEKİ GENELLEME YAPAMAYIZ AMA GENELDE ÖYLE
resime baktım da vayyy be üniversite baya gelişmiş... hatırlıyprum da biz mavi boyalı bnalarda derse giriyoduk şimdi sizin ders yaptığınız binaya son yıl geçildi o da hevesimiz kalmasın diye heraldeo bahçede o kadar çok masa yoktu imkanlar biraz daha artmış galiba.bu sevindirici bi gelişme umarım aktivite bakımından da gelişmeler vardır bu arada şikayet eden arkadaşlar şükredin daha zor koşullarda okuynlar da vardı.ama yine de güzeldi kıymetini bilin...
arkadaslar emin olun istanbulda anakrada veya turkiyenin gelişmiş diger yerlerinden birinde okusaydınız yinede bi eksikliğini bulurdunuz. bu ulasım olur barınma olurveya daha farklı bi eksiklik bulursunuz. size kendimce hendegin en cazip yönünü söylelyeyim arkadaslıklarınız daha fazla görüştüğünüzden daha fzla gelişiyor ve arkadaslarınızla daha fazla zaman geçiriyorsunuz arkadaslarınızla fazla görüştüğünüzden paylaşımlarınız artıyor.
ben de eski binada okudum.biz mezun oldurken yeni bina yapılacak diye söyleniyordu.bizim bina eski tekel binası olduğu için pencereler küçük ve yüksekteydi.hiç etrafa bakmaktan dikkatimiz dağılamazdı.
keşke hiç bitmeseydi dediğim, ömrümün en güzel yıllarını yaşadığımı düşündüğüm yer hendek ,,eski binalarda da okusak çok güzeldi, hala geçerken içimtitrer heyecanlanırım seni seviyorum hendek
ben 2006 mezunuyum.her gün bir defa kesin kocaman bir ahhhhhhhhhhh çekiyorum.nedenmi?zamanında yeterince kıymetini bilmediğim hendek'i sınıf arkadaşlarımı ve oralara dair ne varsa özlediğim için.şimdi vanın bir köyünde öğretmenlik yapıyorum ama mutsuzummmmm
merhaba arkadaşlar..bu binada bir sene okuya bildik..son sınfta yeni açıkdı ve mezun olduk..yeni gelen arkadaşlar güzel bir üniv.okuyacaklar artık ama olsun bizim içinde güzeldi...hepinize teşekkürler...
güldennnn arkadaşım ben yurttan sinem çömünn belki hatırlamazsın ama hani artvin ekibinden ) nasılsın yaaa!!!
bu arada şimdi hendeği beğenmeyenler mezun olunca çok arayacaklar ben 2006 mezunuyum bana inanınnnnn
gerçekten çok değişmiş hendek...sakın orda olduğunuz için yakınmayın...daha beter yerler var.Orada okurken hendeğin küçük olduğunu düşünüyordum hep ama öğretmen olunca ve doğuda küçük bir yere atanınca insan anlıyor nerenin daha küçük olduğunu.her zaman eldekilere şükretmek lazım...seni çokkkkkkkkkkk özledim hendek...
eğer4. sınıfta geçiş yapmasaydım ben de 2006 mezunu olacaktım. öğrenciyken bende çok yakınırdım küçük bir yer olmasında, kampüste olamamktan, insanlarından vs... Ama hayatının en büyük pişmanlığı ne diye sorsalar hendekte bir yıl daha kalmamak derdim. hendeği ve öğrencilik günlerimi çok özlüyorum