Üniversitedeyken bilkent emlakbank ilköğretim okulu anasınıfında staj yapıyordum. 15 kişilik, ahşap ağır sandalyelerin olduğu bir sınıftı. Sınıf öğretmeni beni çağırıp bir şey sorarken yaklaşık bi 15 sn içinde bir gürültü koptu. Aman allahım arkamı döndüğümde manzara korkunçtu. Duygu adında gururlu bir kızımız, bi erkek öğrencinin kafasına sandalyeyi indirmişti. Tabi çocuğun kafasına gerekli müdahaleler yapıldı allahtan birşey olmamış. Daha sonra duyguya bu davranışının nedenini sorduğumda bana aynen şu cevabı verdi arkadaşlar inanamadım...
"O sahtekarın teki!Dün bana evlenme teklif etmişti. Bu günde su'ya teklif ettiğini duydum. Bu tam bir sahtekarlık. Çok iyi yaptım!!! Bir daha kimseyi kandıramaz!!" dedi!! tabi ben şoktayım bu ciddi ciddi bana yapılsa şu an,ben bile bu kadarını yapamazdım heralde...
:36_11_13::36_11_13::36_11_13::36_11_13:
"O sahtekarın teki!Dün bana evlenme teklif etmişti. Bu günde su'ya teklif ettiğini duydum. Bu tam bir sahtekarlık. Çok iyi yaptım!!! Bir daha kimseyi kandıramaz!!" dedi!! tabi ben şoktayım bu ciddi ciddi bana yapılsa şu an,ben bile bu kadarını yapamazdım heralde...
:36_11_13::36_11_13::36_11_13::36_11_13: