Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Evet bizler nasıl ögrencilerdik

Tepki Skoru
0
çocuklar ile ilğili anılarımızı paylaştık peki biz ögrenciyken nasıl ögrencilerdik ilğinç anılarımızı ve sınıflarımızdaki ilğinç arkadaşlarımızı anlatmaya nedersiniz. benim üniversitedeki sınıfım baya ilğinç tip ve ilğinç ders işlemeleriyle doluydu.
ben sakin bir ögrenciydim ama sınıf arkadaşlarımız özelikle erkekler birer hit tiler. onlar o yüzden hep gırgır yanını oluşturdular. derste pişti oynayacak kadar geveze, derste materyal taşıyacak kadar mrifetli 50 olsun sonradan 60 mış olsun bizim olsun diyecek kadar da çalışkandılar. ara ara anıları yazacagım bakalım sizin sınıfta böyle arkadaşlkarınız varmıydı? evet ya sizin sınıf nasıldı?:110103_aphextwinz_p

Tepki Skoru
0
size bir anıyı anlatayım sınıfımızda erkek arkadaşlardan biri hocanın tikini ögrenmiş sıra altına geçip kedi sesi çıkardı ve bir yıl boyunca pıtırcık hikayeleri dinledik bıtırcık azerbeycanda, pıtırcık çapkınlıkta, pıtır dogum yaptı, pıtırcık çatıdan düştü belini inceltti. isim vermeyecem sadece lakap olarak bir şey yazacam sagol deli. ikinci anı yine deliden sınıfta ramazan ayı ve derste cezaya kaldık iftara beş dakika kalmıştı.sınıftaki erkeklerle anlaşmış kapıdan kaçacaklar. x kekeme oldugu için hocayı x oyalayacaktı hoca onu anlamaya çalışırken onlar sırayla tüyecektiler.
herkes çıktı erkeklerden sadece deli ve tuncay kaldı.deli kalktı hocanın arkasından degilde yanında sessizce geçti.
hocada deliye baktı ;sen ne geziyorsun dedi delide işim var gidiyorum dedi.ne işi sen ögrencisin deyince işim var dedi tekrar
ne işin var dedi?hocam boşver önemli bir iş dedi.
yok söyle dedi delide şuan sınıftaki öğrencilerim gibi işemeye gidiyorum gelmezmisiniz dedi ve çıktı derste bitti.hoca deliden 5 dakika sonra kendine geldi zavalı dediği tek kelime ders bitti çıkın oldu. varmı böylesi sınıfınızda devam edecek merak etmeyin sınıfımızda eylemler bitmedi tabii

Tepki Skoru
0
şimay teşekkürler. ama kimse kendi anılarını yazmaya niyetli degil.

Tepki Skoru
0
mehtap hocam güzel bir konu açmışsın.eskiye döndüm biraz.birçok hoş anılar hatırladım.
mesela bir hocamız vardı,önce ders kitabından konuyu okuttururdu,sonra o konu hakkında konuşurduk.ama okuma esnasında çok sıkılırdık.tabi okuttururken uyanık olmak zorundasın her an sıra gelebilir "sen devam et" diyebilir.yine bu derslerin birinde o kadar sıkıldım ki arkadaşım emineyle konuşuyorum,daha doğrusu kendi kendime emine hoca görecek diye bana sus diyor.tam o anda hoca gördü ama beni değil onu "emine devam et "dedi.işin enterasan tarafı her derste böyle oluyordu ben konuşuyordum emine devam ediyordu.
yine canım arkadaşım emineyle,başka bir derste,o zamanlar hayran olduğum erhan güleryüz resimlerine bakıyoruz.hoca sen ne diyorsun bu konuda dedi.baktık bize diyor.ben diyorum ben mi emine diyor benmi.hoca da evet sen diyor ama biz hangimiz olduğunu anlamıyoruz.5 dakika böyle geçti.(benmi evet sen) tabi ki emine ye diyormuş.ben bir dirsek darbesi aldım,emine o konudakki görüşlerini söyledi.
daha böyle çok anılarımız var.servis maceraları falan.ama uzatmayayım.

Tepki Skoru
0
bölümde erkeklerin en uyuz oldugu sorulrdan bir taneside hocaların kendi isteginizlemi bu bölüme geldiniz veya nerden esti bu bölümü seçmek gibi kıl sorulara maruz kalmaktı. tabi deli bu sorulardan bir tanesine ilk tercihiydi isteyerek gelmişti bölüme ama şu ilğinç cevabı verince hocayı çıldırtmıştı.
- tatile gidecektim polis tuttu zorla getirdi buraya kızlarda çok olunca burda kalmaya karar verdim. dedi. gelde ölme bu cevaba. hazır cevapptı yani.

sevilnas yorumun ve anın için teşekkürler.

Tepki Skoru
0
herhalde okul öncesi'nde okuyan hiç bir erkek normal değil çünkü ben de değilim... hoş zaten bu bölümü seçen bir erkeğin normal olması beklenemez...benim çok anım oldu kimisi komik kimisi acı ... anılarımı sonra anlatırım ama sadece şunu söylüyeyim dersimize giren her 3 hocadan 1'i beni dersten attı ve hepside çok konuştuğum ve dersi kaynattığım konusunda hemfikirdi:)

Tepki Skoru
0
ha bide biz erkeklerin sinir olduğu biir kaç soru ve kelimeden bahsedeyim:
1- O bölüme erkekte mi alıyolardı?(bir kaç kez ispata kalkıştım soruyu soranlar için ii bi tecrübe olmadı:).)
2- Annen baban bişey demedi mi?(çok şey dediler ama dinlemedim...)
3- sizzin sınıfta kaç erkek war? hala erkekler mi?(bu sorularda ispat yolunu seçiyoz)
4- o kadar kızın arasında ne yapıyorsunuz?(anlatmakla bitmez)
gibi iğrtenç sorularla muhattap oluyoz ama gene de seviyorum bölümü mü
bide neden se hep bizi çapkın olmamız gerektiğine inanıyorlar ve sınıfta kaç kızla çıktın sorusunu soruyolar hiç cevabını alınca şoke olup o kadar kızdan birini ayarlamadın mı diyolar .... ama sınıf arkadaşlarımız artık kardeşimiz gibi oldu öle bişey düşünemiyoz(biri hariç tabi)

Tepki Skoru
1
şu an aklıma gelmiyor ama hatırladığım an yazacağım serkanuyar arkadaşım seni anlıyorum. canım dostum 8 sene önceki sınıf arkadaşım da aynı soru-n-ları yaşadı ve hala yaşıyor. mesela annesi ona kız bakmaya gitmiş kızın annesi sizi severim ama anaokulu öğretmenine kız vermem demiş :)) :(( güler misin ağlar mısın

Tepki Skoru
0
serkan ve emine teşekkürler. zaten arkadaşlarımında bildiğim kadarıyla 8 de 2 kişi evli. acaba neden

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle