Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Evcilik Köşesi

Tepki Skoru
0
birgün bizim sınıfta buluna evcilik köşesine iki öğrencim biri kız biri erkek girmişler birbirlerini öpüyorlardı bende çocukların dikkatini dağıtıp onları oyun oynayacağız diyerek ordan çıkardım bunların durumunu gören bir öğrencim duygusal olarak etkinlendi galiba gelip bir sevgilimişiz gibi elime girdi ve yüüme gülümseyerek baktı.ah bu çocuklar

Tepki Skoru
0
elini tutan çocuğun ne düşündüğünü çok merak ettim

Tepki Skoru
0
benim çocuklarımdan Ozan ve Ece geçen gün evcilik oynuyorlar ve bunlar bütün çocuklara evlendiklerini söylüyorlar bende onları sessizce takip ediyorum napıyorlar diye neyse bunlar oyuna devam ediyorlar o sırad Doğu yanıma gelerek öğretmenim Ozan'la Ece evlenmişler peki öğretmenim şimdi onların çocuğumu olucak demezmi.Dediğm gibi ah bu çocuklar oyun bittikten sonra Ozan Ece ve Doğuyla bir güzel sohbet ettik onlara henüz böyle bir olayın olamıyacağını arkadaş olduklarını anlattım bir süredir bu şek,lde oynamıyorlar ama daha sonraları oynarlarmı şu an kestiremiyorum açıkcası

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar sizin yine ellerinizi tutuyorlar kolunuza giriyorlar benim ellerimden tutunda kollarıma kadar öpüyorlar etek giyemiyorum giydiğim zaman değiştiriyorum eğer değiştirememişsem bacaklarımı okşuyorlar

Tepki Skoru
0
merhaba ben iki yıl önce 24 aylık öğrencilere eğitim veriyordum, ogün serbest oyun zamanında her biri bir oyuncak almış oynuyorlardı içlerinden biri öğretmenim sana kahve yaptım dedi, neyse teşekkür ettim kahveyi içmiş gibi yaptım "kahven bittimi öğretmenim" dedi evet dedim şimdide kapatta falına bakayım dedi ve çok şaşırdım hiç beklenmedik yerde öyle laflar ediyorlarki çok gülmüştüm doğrusu....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle