- Tepki Skoru
- 0
velilerimize yapmış olduğumuz ev ziyaretleri için tutanak tutuyormuyuz arkadaşlar tutuyorsak varsa örnek yollarmısınız.
arkadaşlar meraba ev ziyaretleri il ilgili bi sorunum var. bu ilk yılım meslekte. ev ziyareti yapıyorum hemen hemen bütün öğrencilerime de gittim hepsi de çok mutlu oldular veliler hatta komşuları dahil olmak üzere. ancak okul müdürüm ondan habersiz ev zityareti yapamayacağımı bir komisyonun kurulması gerektiğini hatta ticaret odasndan birilerinin olması gerektiğini söylüyor beni bu konuyla ilgili hakkında soruşturma açarım diye tehtit bile ediyor. hakkı var mı bu konudaev ziyaretleri gerçekten de böyle mi yapılıyor?
hocam sizin müdür bayağı abartmış durumu ne o ticaret odası iş adamımımıyız bizarkadaşlar meraba ev ziyaretleri il ilgili bi sorunum var. bu ilk yılım meslekte. ev ziyareti yapıyorum hemen hemen bütün öğrencilerime de gittim hepsi de çok mutlu oldular veliler hatta komşuları dahil olmak üzere. ancak okul müdürüm ondan habersiz ev zityareti yapamayacağımı bir komisyonun kurulması gerektiğini hatta ticaret odasndan birilerinin olması gerektiğini söylüyor beni bu konuyla ilgili hakkında soruşturma açarım diye tehtit bile ediyor. hakkı var mı bu konudaev ziyaretleri gerçekten de böyle mi yapılıyor?