Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ev Ziyareti

Tepki Skoru
0
Merhaba Arkadaşlar. Vaktinizi Izninizle Almak Istiyorum... Ev Ziyareti Yapicam Ilk Defa Tam Olarak Neler Yapcm Bilmiyrm.... Arkadaşlar Ne Kadar Siklikla Yapiyrsunuz Ziyaretleri...

Tepki Skoru
0
mrb ben hala öğrenciyim hala ama dün derstte bu konu hakkında konuştu hocamız,ev ziyaretleri yapmanın çocukları ev ortamındada tanımamıza fırsat vereceğinden,ziyarette günlük sohbet yapılmasından aradada çocuktan bilgi almak nitelikte konuşmalar yapılabileceğinden,çocuğun sınıfat yaptığı olumlu özelliklerden bahsedilerek aileninde onure edilebileceğinden,eğer olumsuz özelliği varsa bundanda bahsedilebileceğinden bahsetti,ailenin yanında değil ama daha sonra ziyarette dikkatimizi çeken durumların aile ve çocukla ilgili not alınıp bunun işimize yarayacağından bahsetti.umarım işine yarar hocam

Tepki Skoru
0
hocam bır dönemde en az 1 kere dıye soylendı gecende toplantıda artık zorunluymus ben cocuklarla bırlıkte gıdıyorum o gun kahvaltıyı bır velımın evınde yapıyoruz. velıler cok memnun oluyorlar cocugu ev ortamında tanıyoruz nasıl bır evde kımlerle yasıyor falan bunun gıbı bılgılere sahıp oluyoruz

Tepki Skoru
0
merhaba hocam ev ziyaretine gitmeden önce velilerden izin verdiklerine dair izin kağıdı imzalatıyorsunuz ayrıca gezi planı yapıyorsunuz her dönem bir tane yeterli ama müfettiş her çocuga gitseniz iyi olur dedi.ama biraz zor oluyor.

Tepki Skoru
0
hocam resmi yazı yazmadan olurmu ya çocukların giderken başına birşey geldi Allah korusun veliler bizim iznimiz yok derse muhakkak izin gerekli ama küçük yerlerde nasıl olur bilemem.

Tepki Skoru
0
küçük bir yerde görev yapıyorum bizde velilerden izin aldık kış diye yapılmıyo şimdi yaz aylarına gecildiğinde devam edicektik ki velilerden tepki geldi ve geziyi iptal ettik sebep arkadaşalrının evlerinde gördüklüeri oyunckları istemeleri saçma yada veliler pasta börek yapmak istemediler ama gezi planı yapıcaz niye iptal ettiğimize dairde yazı yazıcaz biz çocuklarla birlikte gidiyoduk yardımcı olduysam

Tepki Skoru
0
hocam ev ziyaretleri için zaten ev ziyaret formu var bu formu kullanmanız gerekiyor orda ev ziyaretinin amacı değerlendirmesi tavsiyeler olan bi form var formu buraya eklemeye çalıştım ama ne yazik ki yapamadım o sizin için yeterli ev ziyareti problemli bütün çocuklara gitmenizde fayda var tabi iimkanınız varsa

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende her hafta bir öğrencime ev ziyareti yapıyorum fakat bir form doldurmuyorum. yaklaşık 45 dakika kalıyorum öğrencimin odasını geziyorum çocukla ilgili sohbet ettikten sonra bir kahve içip kalkıyorum çocuklar için çok yararlı olduğunu düşünüyorum

Tepki Skoru
0
bence de ev ziyaretlerine çocuklarla gitmek olmaz,veli ziyareti ayrı çocuklarla gitmek ayrı.Ben gittiğimde bir evrak tutmuyorum sadece gözüme çarpan şeyleri sonradan not alıyorum

Tepki Skoru
0
ben bu yıl hiç ev ziyareti yapmadım...müdürümle görüştüm pek sıcak bakmadı gerekli olduğunu vurgulasamda yolda bişeyler olabilir dedi...milli eğitim müdür yardımcısı bubu söylemesine rağmen ev ziyareti yapabiliceğimi zannetmiyorum...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle