Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Eş durumundan İZMİR yazacaklar?

Tepki Skoru
0
eş durumundan izmiri tercih edecek olanlar kimler? nereden ve kaç puanla ve nereleri isteyeceksiniz yazın belki yardımım dokunur:)

Tepki Skoru
0
arkadaşım bilecik ilinde hangi okulla açık bakabilirmisin?

Tepki Skoru
0
aslıhan hocam sen tercih yapabiliyorsan bakabilimisin bilecik ilinde hangi okullar açık lüfen........

Tepki Skoru
0
yok ben çalışıyom zaten kadroluyum sadece yardımcı olmak amaçlı bir bölüm açtım

Tepki Skoru
0
aslıhan hocaa ben varımmm..
36 puanım var izmir selçuk başta olmak üzere tire torbalı civarı istiyorum. diyarbakırdayım bu arada. yardımcı olursanız sevinirim..

Tepki Skoru
0
ne konuda yardımcı olayım?torbalı merkeze en yakın bu yazdıklaarınızdan ve en gelişmiş ilçelerden biri, tire de çok güzel ama çok dağlık köyleri var okulları mutlaka aratırın selçuk ise daha turistik bi yer yani nüfusu yazın değişebiliyor turistik olduğu için belki bazı şeyler daha pahalıdır size tek tavsiyem heryer için yazacağınız okulu iyi araştırmanız köy mü değil mi dye çünkü uzun bir süre oralarda kalabilirsiniz

Tepki Skoru
0
sözleşmeli diyarbakır köyünde çalışıyorum.eşim selçukta. köyleri araştırdık.genelde köy yazdım. puanım 36. ve 19 açık pozisyon diyor klavuzda. 400 okul açılıyor aradaki farkı ben anlayamadım. şuana kadar forumdan takip ettiğim kadarıyla izmirin güneyini eş özrunden isteyen yok. inşallah giderim :)

dsa

Tepki Skoru
0
ben izmir il içi istiycem ama hizmet puanım çok düşük ben köyde çalışıyorum ve çok mutsuzum artık evimi düzenimi kurmak istiyorum eşimle perişan oluyoruz her gece dua ediyorum olsada kurtulsam şu yollaardan eşimde bende 2yıldır burdayım ama çok bunaldım çalıştığım yeri çok seviyorum aslında ama ulaşım yok izmire gidip gelemiyorum eşim hergün kesin virajlı yolları aşarak 100 km yapıyor ne olcak bu halimiz merkezde ücretliler çalışıyor ama bizleri insan yerini koyarak merkeze almıyorlar bıktım artık kpss çalışayım diyorum ama olmuyor içimden gelmiyorum artık işimi de konsantre olamıyorum :(:(:hhf:

Tepki Skoru
0
senin en azından 100 km biz ne yapalım izmir e 1600 km uzaktayız eşimi göremiyorum oğlum burda babasız büyüyor.15 aydır evimden uzaktayım.dağda mezrada görev yapıyorum.bir ana önce eş durumu yapılsın artık da herkes evine eşine kavuşsun

Tepki Skoru
0
katılıyorum özlemcim sana.keşke bende 24 saatlik bir yer yerine izmirde hatta izmirin en ücra köyünde olsamda eşimi hafta da bir görsem...2 yıl olacak sıkıldım artık...

dsa

Tepki Skoru
0
arkadaşlar beni yanlış anlamışınız galiba ben herkesin eşine çocuğuna kavuşsun....

Tepki Skoru
0
merhabalar ben de konak karşıyaka çiğliyi yazmayı düşünüyorum puanım 48 herkes puanını yazabilir mi ve karşıyaka Aysel Salih Baysak anaokulu hakkında bilginiz var mı kontenjan sayısı 8 yeni açılan bir okul sanırım bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

Tepki Skoru
0
Tercih yapabilen arkadaşlarım denizli merkez de kaç tane açık var bakabilir misiniz rica etsem?Birde herkes puanını ve nereleri isteyeceğini yazarsa faydalı olur diye düşünüyorum.Herkes için hayırlısı olsun.

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşlar.İçinizde Özür grubu atamalarında Denizli merkez yazacak olanlar var mı?Lütfen puanlarınızı ve nereleri yazmayı düşündüğünüzü yazar mısınız.Benim puan 67 ve halen okul belirleyemiyorum bu arada il dışından geleceğim.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle