Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Eş durumu özür grubuna girmiyor mu?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar eş durumu özür grubundan kaldırıldımı ..... bu cumle kullanılmış hatta eğitim sen dava açmış ..bu konuda bilgisi olan varsa paylaşsın olurmu?zorunlu hizmetini yapmadfan eş durumu olmazmış arkadaşımda böle söledi ben zorunlu hizmetimi yapıyorum şimdi 5yıl dolmdan eşimin gideceği yere gidemeyecekmiyim yani?bu ne haksızlık ya..bu konuyla ilgili en dogru bilgiye nasıl ulaşabilirs?teşekkürler şimdiden...

Tepki Skoru
0
eş durumu ozur grubuna giriyor.Özür grubu tayinide bu yıl agutos ayında.gereklı bılgıyı meb sıtesınden bakabılırsınız.

Tepki Skoru
0
peki es durumu ıcın 1 yıl esın sıgorta odemesı gerekıyomus esın ısı onemlımı yoksa onemlı olan ne iş olursa olsun sıgorta odenmesımı evllılık ne zaman yapılmalı sgrta baslamadan oncemı basladıktan sonrada oluyomu bu konuda herkes okadar sey solyokı kafam cok karıstı...

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
evliliğin ne zaman yapıldığı önemli değil arkadaşım . önemli olan eğer yeni başladıysan sözleşmeliysen 1 senen dolduktan sonra yaz döneminde , eğer kadroluysanız yine stajerliğiniz kalktıktan sonra eş durumundn faydalana biliyorsunuz. sanırım eşinizin de en az 1 yıllık sigortasının yatması gerekir....

Tepki Skoru
0
Eş durumu geçerli eşin ssk lıysa bir yıl içinde 240 iş günü siğortalı olması. calıştığı iş yerinden çalıştığına dair belge.kurumunuza vermeniz yeterlidir.

Tepki Skoru
0
Eş durumu özürünün kalkması söz konusu bile olamaz herhalde.Eğer eşiniz sigortalıysa geriye dönük iki sene içerisinde 360 gün sigortalı olması gerekiyor.Ya da bağkura bağlı çalışıyorsa 12 ay sigortalı olması lazım.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle