Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Eş durumu atamasıyla ilgili

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR BAZI SORUMLARIM OLACAK YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM

1 Eş durumu atamasıyla ilgili olarak eşim Ankarada oturuyor ben başka bir ile düştüğümde kaç ay sigortası olmalıki eşimin yanına atanayım

2 Atandığım ilk yılda hemen eşimin yanına tayin isteyebilirmiyim yoksa 1 yıl atandığım ilde görev yapmak zorundamıyım

3 Eğer tercih yapacağım yıl Ankarada açık yoksa yine eşimin yanına atanma imkanım olurmu?

SEVGİLER...................

Tepki Skoru
0
arkadaşım bu başlık bir başka yerde açılıştı. siteyi gezersen daha detaylı ve aynı soruların cevabını bulabilirsin.
yine de bildiğim kadarıyla cevap vereyim.
1 Sigorta olarak eşinizin 6 ya da 8 ay sigortası olması lazım
2 Atamanızın ilk yılında tayin isteyemezsiniz. stajyerliğiniz kalkmadan kımıldayamazsınız. o da 8 ay kadar sonra bitiyor. stajyerliğiniz kalktıktan sonra doğu görevi yapmadan da eş durumundan faydalanıyor ve eşinizin yanına gidebiliyorsunuz.
3 Bu soruyu mantıklı düşündüğümüzde ankarada o yıl açık bir okul yoksa nerede öğretmenlik yapabilirsiniz ki?

Tepki Skoru
0
Canim Ben Bu Yil BaŞvurdum StajerlİĞİn Kalkmadan Tayİn İsteyemezsİn 1 Yil Ama Genelde StajerlİĞİn DolduĞu Tarİhte BaŞvurular BİtmİŞ Oluyor 1,5 Yil Dİye DÜŞÜn Şu An Öyle Oluyor, EŞİİnİn Son 6 Ay Kesİntİsİz Ve En Az 2 Yil İÇerİnde Toplam 1 Yil Sİgortasi Olmasi Lazim Ve Genelde BÜyÜk Şehİelerde Okul Öncesİ Çok AÇik Verİyor Ama Olmadi Bermezse EŞİnİn İŞ Adresİne GÖre İl Emrİne Atanirsin 90 Km Sinoronda Bİ Yer Muhakkak Olur.

Tepki Skoru
0
bu bilgiler için ben de teşekkür ediyorum arkadaşlar. benim de bir sorum olacak: martta adaylığım kalkıyor en yakın hangi dönem eş durumu ataması isteyebilirim ve rotasyona uğrayaclar hangi ayda belli oluyor?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle