Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

es durumu atamasi?

Tepki Skoru
0
konuyu insALLAH DOGRU yere acmisimdir

1.si ben 6 temmuz ile mardin e atandim. 5 eylulde goreve baslayacagim insALLAH es durumu tayini isteyebilmem icin ne kadar beklemem gerekiyor bir sene diyen var bir bucuk senen diyen var.nisanli olacagim kiside ozel dersanede calisiyor sigortasi eylulde baslayacak

2. si nisanlimin sigortasi eylulde baslayacagi icin ve onun yanina es durumu tayini isteyebilmem icin onun kac gun sigortali olmasi gerekiyor.

3.su ucretli calistigim zamanlardaki sigortam kadrolu calistigim zamanlardaki sigortama ekleniyor mu bu es durumu tayinini erken yapmami etkiliyor mu

simdiden tesekkurler

Tepki Skoru
0
1. si eş durumu ataması için seneye 6 temmuz tarihinden sonra tayin istemeniz gerekiyor.1 yılınızın dolması lazım
2. si eşinizin de 360 gününün dolması lazım.. yani seneye eylülden sonra tayin isteyebiliyorsunuz bu açıdan düşünürsek..hocam dua edin sene içinde eş durumu tayini olsun yoksa 1 yıl daha beklemeniz gerekebilir.ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum
3. sü stajerliğiniz kalktığında ücretli çalıştığınız zamanı hizmet birleştirmesi yapabiliyorsunuz..ama bu işlem oldukça uzun sürüyo..ilçe mem ler sağolsun...

inşallah sorularınıza yanıt olmuştur söylediklerimm..şimdiden Allah yolunuzu açık etsin!..

Tepki Skoru
0
1. si eş durumu ataması için seneye 6 temmuz tarihinden sonra tayin istemeniz gerekiyor.1 yılınızın dolması lazım
2. si eşinizin de 360 gününün dolması lazım.. yani seneye eylülden sonra tayin isteyebiliyorsunuz bu açıdan düşünürsek..hocam dua edin sene içinde eş durumu tayini olsun yoksa 1 yıl daha beklemeniz gerekebilir.ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum
3. sü stajerliğiniz kalktığında ücretli çalıştığınız zamanı hizmet birleştirmesi yapabiliyorsunuz..ama bu işlem oldukça uzun sürüyo..ilçe mem ler sağolsun...

inşallah sorularınıza yanıt olmuştur söylediklerimm..şimdiden Allah yolunuzu açık etsin!..

ALLAH razi olsun hocam cok sagolun peki son bir soru subat ayinda kesin es durumu atamasi olmuyor mu . ya biraz canim SIKILDI BU DURUMA BIZ YAZIN dugun yapariz saniyorduk

Tepki Skoru
0
hocam geçen yıl yapılmadı...normalde ocak ayında oluyor..ama geçen yıl atamalar aralık ayına sarktığı için yapılmamış olabilir..hakkımızda hayırlısı ben de bu yıl ocakta olsun diye bekliyorum malesef...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle