Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

EŞ Durumu Atamaları Belli Oldu

Tepki Skoru
0
EŞ Durumu Atamalari AÇiklandi ArkadaŞalr Ben 1.tercİhİm Bursa Merkez Şehİt DoĞan SevİnÇ İlkÖĞretİm Okuluna Atandim. Çok Mutluyum

Tepki Skoru
0
hayırlı olsun. Ben de bu yıl bir yere atanabilrsem sizin yaşadığınız sıkıntıları yaşıcam, üstelik 2 çocuğum var. Çok emek verdim, daha da vereceğim gibi.Ne güzel sizin şu anki konumunuza gelmeyi hayal etmek bile. Tekrar tebrik ederim..

Tepki Skoru
0
GÜl Hocam Hayirli Olsun Bende Senye Bursaya EŞ Durumu İsteyeceĞİm Acaba Hİzmet Puaniniz KaÇti

Tepki Skoru
0
mardin savur koşuyolu köyünde 1,5 yıl müdür yetkili olarak görev yaptım ve 41 puan alarak geldim ama okul öncesinde bursa merkezde açık çok rahatlıkla yerleştirme yapılabiliyor gülşahçım seninle aynı okulda çalışmayı isterim

Tepki Skoru
0
orta okulu okuduğum okula atanmışsınız.başarılar diliyorum.

Tepki Skoru
0
TeŞekkÜr Ederİm İyİ Bİ Okul OlduĞunu SÖyledİler Tavsİye Üzerİne Yazdim Umarim PİŞman Olmam

Tepki Skoru
0
hayırlı olsun arkadaşlar.... bende aydın ortaklara eşimle aynı okula atandım

Tepki Skoru
0
gül hocam valla içime su serptin söylediklerin doğru olur umarım ben de iki sene puanım 36 olacak inşallah bakalım dediğiniz gibi aynı okul olurmuş ne güzel başarılar gül hocam inşallah seneye görüşürüz

Tepki Skoru
0
merhaba!!atamaları olan arkadaşlarımı tebrik ederim. benim bir sorum olacak. nişanlım özel sektörde çalışıyor ve istenen 360 günlük sigorta 2009 haziranda dolacak. ben de 2007-2 döneminde atandım, 2008 martta kadroya geçtim. asaletim 2009 martta tasdik olacak. zorunlu hizmetimi yapmadan eş durumu ataması yapılır mı? ve hizmet puanı özür atamalarında ne derece göz önünde tutuluyor??

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim subatta görevde 2 yılım doluyor. kadroluyum. nişanlım özelde çalışıyor 2,5yıldır sigortalı. şubattan önce nikah kıyıp şubatta tayin isteyeceğim inşallah. ben 1. bölgenin d bölgesinde mecburi hizmetimi yapıyorum. tayin isteyeceğim yerde 1. bölge olacak. peki ben bu durumda eşimin çalıştığı yere mi atanırım yoksa eş değer bölge olan d yada e ilçelerine atanırım. Mecburi hizmetin donar eşinin olduğu yerde açık okul varsa oraya gidersin diye duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum? Yardmcı olursanız sevinirim!

Tepki Skoru
0
gül hocam bende mardin midyatta 3 yıl çalıştım.şimdi ünyedeyim.hizmet puanım 82.Bu yıl eş durumundan ankaraya tayin istiycem.ara dönemde isteyebirmiyim.Ankaradan korkuyorum ama.eşimin işi merkezde kızılayda olacak.beni nereye atarlar acaba.

Tepki Skoru
0
arzu arkadaşım hizmet puanı etkiliyomu eş durumu atamalarını.senin puanın kaçtı.benim 82.ankarada merkeze yakın bir yere atanabilirmiyi acaba.

Tepki Skoru
0
yaz dönemi eş durumu atamasında istanbulda kaç kontejan açılmıştı acaba bilgisi olan var mı? atama sonuçlarına baktım 30 kişi atanmş..acaba boş yerler kalmşmıdır..puanlardam yüksek geldi bana :( 30 kişiden 40 puan altı olan 5 kişi var sadece :(

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar nişanlım devlet memuru, ben kadrolu atandığımda direk yanına tayin isteyebiliyormuyum? hiç bir bilgim yok bu eş durumu atamalarında...

Tepki Skoru
0
manisaya tayini çıkan varmı manisanın okul listelerini rica etsem ....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle