Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

erzuruma atananlarrrr?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar erzuruma atananlar,erzurum hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Tepki Skoru
0
ben erzurum aşkaleye atandım . konustgm herkes erzurum cok guzel ve ıyı oldugunu soyledıler.

Tepki Skoru
0
ben de palandökene atandım cnm.evet ben de genel olarak iyi duyumlar aldım ama yalnız kalmak istemiyorum.ev kiraları da çok pahalıymış.öğretmne evinde de en fazla 15 gün kalınabiliyomuş.ne yapacağımı bilemiyorum.......

Tepki Skoru
3
eşimin memleketi olduğu için,az çok bilgi sahibi sayılırım erzurum hakkında...genel olarak pahalı bir şehir değil,ama ev kiraları ucuz sayılmaz...çünkü, evler kalabalık ailelere göre düşünülmüş ve çok geniş yapılmış :) ama ilçe milli eğitimlerde,ev arkadaşı arayan öğretmenlere çok yardımcı oluyorlar. bunun dışındaa,hava alanı olduğu için ulaşım fazla zorlamaz sizi. şimdilik, aklıma gelenler bunlar :) hepiniz için hayırlı olsun....

Tepki Skoru
0
bilgileriniz için çok teşekkürler, allah herkesin yardımcısı olsun

Tepki Skoru
3
rica ederim,ne demek...ayrıca hep anlatıldığı gibi aşırı soğuk yok erzurum da,,,gözünüz korkmasın :)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben erzurumluyum inanın burası çok rahat bir şehir...ev kralarıda semtine göre değişiyor..kışları söyledikleri kadar soğuk değil..inşallah memnun kalırsınız:)

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşlar ben de Uzundereye atandım.Benimkisi köy okulu umarım rahat ederiz.Ben okululma gidip baktım çok güzel.Erzurum merkezde çok güzel çok soğuk olmaz umarım çünkü bebeğim var.Hakkımızda hayırlısı artık.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle