Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

ERZURUM yazacak olanlar....

Tepki Skoru
0
erzurum yazacak olan meslektaşlarım puanlarımızı ve tercih edeceğimiz okulları paylaşalım ÖLÜ TERCİH YAPMAYALIM

Tepki Skoru
0
falgon senin puanın kaçç ben erzurumu yazdım bi çok ilçesini yazdım.65puanım

Tepki Skoru
0
benim puanım 75.5 genellikle merkez yazdım sonlara doğru bi kaç köy yazdım

Tepki Skoru
0
benim sınıf arkadaşlarımın çoğu erzurum yazacaktı merkez, puanları 74 üstü haberiniz olsun

Tepki Skoru
0
erzurum yazacakların hangi okulları yazacaklarını bilebilsek iyi olurdu. bende 2 tane erzurum merkez 1 de ilçe yazmayı düşünüyorum. puanım 73

Tepki Skoru
0
inşlh atanırım :) ben erzurumluyum ilçelerin hepsini aşağı yukarı bilirim sormak istediğin varsa yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince..

Tepki Skoru
0
tekyeşil puanlarını kaçki arkadaşlarının sonuçta binde birlerle atama yapılıyo 74 üstü çok geniş bi kavram ....

Tepki Skoru
0
3 tane 78 var, bitanesi ilk sıraya polis amca i.ö.o. yazcak diye biliyorum değiştirmediyse, 4-5 tane de 75 var ama net puanlarını bilmiyorum

Tepki Skoru
0
70 üstü olanlar en azından erzurum için ilk 3 tercihinizi söyleyin de biz boşuna yazmayalım :S

Tepki Skoru
0
Bende kararsızım daha, pasinleri de düşünüyorum. Erzurum hep yüksek puanlarla mı kapatır acaba. Bide hocam okullarınız kesinleşince buraya yazarsanız sevinirim....

Tepki Skoru
0
inşlh atanırım :) ben erzurumluyum ilçelerin hepsini aşağı yukarı bilirim sormak istediğin varsa yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince..

Bende kararsızım daha, pasinleri de düşünüyorum. Erzurum hep yüksek puanlarla mı kapatır acaba. Bide hocam okullarınız kesinleşince buraya yazarsanız sevinirim....​

Tepki Skoru
0

Bende kararsızım daha, pasinleri de düşünüyorum. Erzurum hep yüksek puanlarla mı kapatır acaba. Bide hocam okullarınız kesinleşince buraya yazarsanız sevinirim....​
pasinler merkeze yakın bi ilçe 25 dk falan fakat okulları bimiym erzurum merkezde bence 72 73 ten aşağı düşmez tabi bide kpss nin iptal durumu var bence destek verelim kesinlikle iptal olmasın varsa kopya ceken onlar cezalandırılsın bizim sucumuz ne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tepki Skoru
0
pasinler merkeze yakın bi ilçe 25 dk falan fakat okulları bimiym erzurum merkezde bence 72 73 ten aşağı düşmez tabi bide kpss nin iptal durumu var bence destek verelim kesinlikle iptal olmasın varsa kopya ceken onlar cezalandırılsın bizim sucumuz ne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bencede.. ben geçen seneki puanımla tercih yapıyorum ama iptal edilirse hakkıyla yüksek alanlara yazık olucak...dediğiniz gibi gerçekten kopya çekenler cezalandırılmalı. ama herkezin kafası karıştı. hakkımızda hayırlısı...

Tepki Skoru
0
bencede.. ben geçen seneki puanımla tercih yapıyorum ama iptal edilirse hakkıyla yüksek alanlara yazık olucak...dediğiniz gibi gerçekten kopya çekenler cezalandırılmalı. ama herkezin kafası karıştı. hakkımızda hayırlısı...
öyle ama bunu anlamayan ve idrak edemeyen ve sırf puanları düşük diye sınav iptal edilsin feryatları atan meslektaşlarımız var ama bilmiyolarki 2 aydır kimse dersin yüzüne bakmadı iptal olsa yüksek mi alçaklar HAYIR bende onun için DESTEKKKKKKK diyormm suçlu varsa onlar cezalandırılsın

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle