falgon endişe etme sen merkeze rahat atanırsın.ben de erzurum yazmak istiyorm.puanım 69,6.merkez gelmez.ilçeler hakkında bilgisi olan var mı?yok mu başka erzurumu yazacak ???
ben genellikle merkezdeki okulları yazmayı düşünüyorm ama daha hangisi olaçak tam karar vermedimerzurum yazacakların hangi okulları yazacaklarını bilebilsek iyi olurdu. bende 2 tane erzurum merkez 1 de ilçe yazmayı düşünüyorum. puanım 73
inşlh atanırımben erzurumluyum ilçelerin hepsini aşağı yukarı bilirim sormak istediğin varsa yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince..
pasinler merkeze yakın bi ilçe 25 dk falan fakat okulları bimiym erzurum merkezde bence 72 73 ten aşağı düşmez tabi bide kpss nin iptal durumu var bence destek verelim kesinlikle iptal olmasın varsa kopya ceken onlar cezalandırılsın bizim sucumuz ne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Bende kararsızım daha, pasinleri de düşünüyorum. Erzurum hep yüksek puanlarla mı kapatır acaba. Bide hocam okullarınız kesinleşince buraya yazarsanız sevinirim....
bencede.. ben geçen seneki puanımla tercih yapıyorum ama iptal edilirse hakkıyla yüksek alanlara yazık olucak...dediğiniz gibi gerçekten kopya çekenler cezalandırılmalı. ama herkezin kafası karıştı. hakkımızda hayırlısı...pasinler merkeze yakın bi ilçe 25 dk falan fakat okulları bimiym erzurum merkezde bence 72 73 ten aşağı düşmez tabi bide kpss nin iptal durumu var bence destek verelim kesinlikle iptal olmasın varsa kopya ceken onlar cezalandırılsın bizim sucumuz ne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
öyle ama bunu anlamayan ve idrak edemeyen ve sırf puanları düşük diye sınav iptal edilsin feryatları atan meslektaşlarımız var ama bilmiyolarki 2 aydır kimse dersin yüzüne bakmadı iptal olsa yüksek mi alçaklar HAYIR bende onun için DESTEKKKKKKK diyormm suçlu varsa onlar cezalandırılsınbencede.. ben geçen seneki puanımla tercih yapıyorum ama iptal edilirse hakkıyla yüksek alanlara yazık olucak...dediğiniz gibi gerçekten kopya çekenler cezalandırılmalı. ama herkezin kafası karıştı. hakkımızda hayırlısı...
evet yeni mezunum hocamhocam siz yeni mezun musunuz..