Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Erkek okul öncesi öğretmenleri

Tepki Skoru
0
okul öncesi kurumlarında çalışan erkek öğretmenlere ailelerin bakış açısı nasıl? bizim okulda ailelerin bir kısmı çocuklarını okuldan almak istedi

Tepki Skoru
0
okul öncesi kurumlarında çalışan erkek öğretmenlere ailelerin bakış açısı nasıl? bizim okulda ailelerin bir kısmı çocuklarını okuldan almak istedi
çalıştığım okulda bir erkek öğretmen var hatta 6 yaşındaki oğlum onun sınıfında ben kendi sınıfıma almadım ben annesiyim çok da verimli olamam diye. Öğretmeninden memnunum sıkıntı olmuyor. Böyle düşünürsek ilköğretimdede erkek hocalar var.

Tepki Skoru
0
bence özellikle hareketli çocuklarla erkek öğretmenler daha başarılı..normal gündelik yaşamda da öle diil mi zaten???bizim sınıf arkadaşlarımız staj yaptıkları okullarda cok ilgiyle karşılanıolardı hatta bir tanesi anlatmıstı adıyaman da bi okulda 6 erkek öğretmen varmış die..

Tepki Skoru
0
bence özellikle hareketli çocuklarla erkek öğretmenler daha başarılı..normal gündelik yaşamda da öle diil mi zaten???bizim sınıf arkadaşlarımız staj yaptıkları okullarda cok ilgiyle karşılanıolardı hatta bir tanesi anlatmıstı adıyaman da bi okulda 6 erkek öğretmen varmış die..

Tepki Skoru
0
Merhaba..Ben foruma yeni üye oldum.Erkek okul öncesi öğretmeni aday adayıyım:) Cumhuriyet üniversitesi 1.sınıfta okuyorum.Daha şimdiden benim de ailelerin bakış açısı konusunda endişelerim var:(:(Bir de bi sorum olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim.Erkek okul öncesi öğretmenleri genelde müdür oluyorlar diye bir şey duydum.Doğruluk payı nedir acaba???

Tepki Skoru
1
Merhaba..Ben foruma yeni üye oldum.Erkek okul öncesi öğretmeni aday adayıyım:) Cumhuriyet üniversitesi 1.sınıfta okuyorum.Daha şimdiden benim de ailelerin bakış açısı konusunda endişelerim var:(:(Bir de bi sorum olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim.Erkek okul öncesi öğretmenleri genelde müdür oluyorlar diye bir şey duydum.Doğruluk payı nedir acaba???

hayır hocam bu duyumunuz yanlış..çünkü artık sınvla her şey...ancak şöyle olur eğer gittiğiniz yerde hiçkimse gönüllü değilse bu müdürlük işine ve aday yoksa sizi belki yapabilirler.bu müdürlük ve yardımcılık sınavlarında birçok müdür ve yardımcı atandı.okullarda genelde boşluk yok.çünkü hiç başvuru olmyan okula sınıf öğretmeni müdür olarak atanabiliyor.yani ancak boşluk olacakta kimse tercih etmeyecekte ancak olabilirsiniz.ki sizin bunları düşünmeniz için çok ama çok erken...önce okulu bitirip sonra kpss yi kazanıp sonnra atanmanız ve göreve başlamanızı dilerim.

Tepki Skoru
0
Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim sayın hocam..Ne kadar erken olsada insan herşeyi düşünmek zorunda kalıyor hocam günümüzde..Ama dediğiniz gibi daha önümde uzun bi süre var.İyi dilekleriniz için de çok teşekkür ederim hocam..Saygılarımla...

Tepki Skoru
0
erkek okul öncesi öğretmenlerinin olması bence çok güzel.ben gerçekten işlerini severk yaptıklarına inanıyorum en azından gördüklerim öyle.umarım sizde çok başarılı bir okul öncesi öğretmeni olursunuz.hayatınızın her alanında başarılar.

Tepki Skoru
0
bizim mesleğimizde erkek okulöncesi öğretmenlerine karşı bir ön yargı var bu doğru ama bu mesleğe emek veren ve çalışan biri olarak erkeklerin de bizim mesleğimizde çalışması gerçekten güzel çünkü mesleğimize insanların bakış açısını ancak böyle değiştirebiliriz....

Tepki Skoru
0
daha 3 haftalık öğretmenim. Veliler çok memnun. Giden öğretmenden daha çok sevdiler. hatta beni 3 yıllık öğretmen zannediyorlarmış. Sizin niyetiniz vermek olursa karşılığını alırsınız ;)

Tepki Skoru
0
serkan hocam sizi görmek çok güzel kesinlikle katılıyorum çok iyiler erkek öğretmenlerimiz ben rıdvanımdan biliyorum:)))

Tepki Skoru
0
afferin meslektaşım, hep daha iyi ol ve hep severek yap bu işi

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00