çalıştığım okulda bir erkek öğretmen var hatta 6 yaşındaki oğlum onun sınıfında ben kendi sınıfıma almadım ben annesiyim çok da verimli olamam diye. Öğretmeninden memnunum sıkıntı olmuyor. Böyle düşünürsek ilköğretimdede erkek hocalar var.okul öncesi kurumlarında çalışan erkek öğretmenlere ailelerin bakış açısı nasıl? bizim okulda ailelerin bir kısmı çocuklarını okuldan almak istedi
bence özellikle hareketli çocuklarla erkek öğretmenler daha başarılı..normal gündelik yaşamda da öle diil mi zaten???bizim sınıf arkadaşlarımız staj yaptıkları okullarda cok ilgiyle karşılanıolardı hatta bir tanesi anlatmıstı adıyaman da bi okulda 6 erkek öğretmen varmış die..
Merhaba..Ben foruma yeni üye oldum.Erkek okul öncesi öğretmeni aday adayıyımCumhuriyet üniversitesi 1.sınıfta okuyorum.Daha şimdiden benim de ailelerin bakış açısı konusunda endişelerim var
Bir de bi sorum olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim.Erkek okul öncesi öğretmenleri genelde müdür oluyorlar diye bir şey duydum.Doğruluk payı nedir acaba???