G girdap Katılım 3 Mar 2007 Mesajlar 8 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 42 8 Mar 2007 #1 Geçenlerde bir öğrencim "Öğretmenim haftalardır üzgün görünüyorsunuz size bir erkek arkadaş bulalım" dedi. Şimdi birkaç arkadaşıyla birlikte bana erkek arkadaş bulma çabası içersindeler. Çok düşünceli öğrencilerim var çook :36_11_6:
Geçenlerde bir öğrencim "Öğretmenim haftalardır üzgün görünüyorsunuz size bir erkek arkadaş bulalım" dedi. Şimdi birkaç arkadaşıyla birlikte bana erkek arkadaş bulma çabası içersindeler. Çok düşünceli öğrencilerim var çook :36_11_6:
S sevgiogretmen Katılım 8 Mar 2007 Mesajlar 8 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 40 8 Mar 2007 #2 bana da aynısı oluyor hatta biraz daha fazlası beni evlendirmeye çalışıyorlar
G girdap Katılım 3 Mar 2007 Mesajlar 8 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 42 8 Mar 2007 #3 Abisiyle,dayısıyla evlendirmek isteyenler çıkıyordu hep ama üzgün görünmeme bağlayıp yaklaşması beni çok güldürdü.
Abisiyle,dayısıyla evlendirmek isteyenler çıkıyordu hep ama üzgün görünmeme bağlayıp yaklaşması beni çok güldürdü.