Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

ercişteki depremzede öğrencilere yardımm

ida

Tepki Skoru
0
Merhaba ben van erciş alparslan türkeş ilköğretim okulunda anasınıfı öğretmeniyim.23 ekim erciş depreminden sonra maddi manevi çok zarar gördük. Şu anda prefabrik bir binada eğitim veriyorum. Fakat sınıfımızda hiç kırtasiye malzemesi, kitap oyuncak yok ve çok zor koşullarda eğitim veriyorum. Ercişli depremzede öğrencilere yardım elinizi uzatırsanız çok mutlu oluruz.

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Merhaba ben van erciş alparslan türkeş ilköğretim okulunda anasınıfı öğretmeniyim.23 ekim erciş depreminden sonra maddi manevi çok zarar gördük. Şu anda prefabrik bir binada eğitim veriyorum. Fakat sınıfımızda hiç kırtasiye malzemesi, kitap oyuncak yok ve çok zor koşullarda eğitim veriyorum. Ercişli depremzede öğrencilere yardım elinizi uzatırsanız çok mutlu oluruz.
Geçen hafta o çadırı ziyaret ettim...

Tepki Skoru
0
merhaba ben okul öncesi öğretmenliği okuyorum topluma hizmet dersi için bi okula yardım etmek istiyorduk ben bu konuyu hocamla bir görüşeyim ona göre size geri dönerim

ida

Tepki Skoru
0
tm hocam cevabınızı bekliyorum.şimdiden teşekürler:)))

ida

Tepki Skoru
0
ben hep ordayım karşılaştık mı??

ida

Tepki Skoru
0
şimdi çadırın yanında prefabrik okul yapıldı.oraya geçtik.fakat elimizde hiç kırtasiye malzemesi yok o yüzden çok zor durumdayız.

Tepki Skoru
0
Merhaba, İstanbul'daki bir devlet okulundan yazıyorum. Anasınıfı malzemelerimiz var elimizde, geçen yıldan kalmış, bazıları kullanılmış tabi.. Elimizdekileri 4 parçaya bölüp az da olsa yararı olsun dedik, 4 okula göndercez.. birini de bugün sizin okula gönderiyoruz. En azından kısa bir süre daha güzel yardımlar gelene dek işinize yarar diye düşündük..

netten okulun adresine baktık, anasınıfına diye gönderiyıoruz.. bilginiz olsun.. gelince elinize "aldım" derseniz memnun oluruz.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle