Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

ENKA SCHOOLS 10.İlkbahar Öğretmenler Konferansı

Tepki Skoru
0
10.İlkbahar Öğretmenler Konferansı

Onuncusu düzenlenen “İlkbahar Öğretmenler Konferansı” bu yıl 8 Mart 2008 Cumartesi günü yapılacaktır.Konferansa devlet okullarında çalışan öğretmenler davetlidir.Konferansın ayrıntılarını yakın bir tarihte Enka Okullarının websitesinde bulabilirsiniz.

Seminer ÜCRETSİZDİR

İLETİŞİM İÇİN:

Organizasyon Komitesi Adına
Müge Selçuk
mugeselcuk@enkaschools.com

0212 276 05 45 / Dahili: 323

Enka Schools Adres:

Sadi Gülçelik Spor Sitesi
İstanbul / SARIYER - İstinye

Tepki Skoru
0
8. ve 9. gtmştim. 10. bnsz olurmu hiç tabikide gelicemm :)

Tepki Skoru
0
tabı kı de gelıcem tuba gecen sene cok keyıf almıstım harıka oluyor gercekten tavsıye edıyorum ıstanbuldakı arkadalara detaylı bılgılerı marta dogru ıletırız sızlere tuba ben maıl gonderdım ama kayıt ıcın bakalım donerler hafta içi.

Tepki Skoru
0
merhaba bende bu semınere katılmak ıstıyorum devlet okulunda sözleşmelı olarak katılıyorum katılabılırmıyım acaba ? ayrıca bayrampaşada oturuyorum tuba da sanırım burda yardımcı olursa sevınırım

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben de o seminere katılmak istiyorum ama bi sorun var ben devlet okulunda çalışmıyorumm :( neden katılamıyorummm??????

Tepki Skoru
0
Size kalkıpta öğretmen kimliğinizi sormuyorlar arkadaşlar. Kaydınızı yaptırın. Dönerlerse tamamdır. Tubacım 8 mart ta görüşürüz yine;)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle