Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Enerji tasarrufu ile ilgili proje

Tepki Skoru
0
arkadaşlar enerji tasarrufu ile ilgili proje arıyorm anaokulnda çocuklarla birlikte yapabileceğm bir şey olsn istiyorm. elinzde örnek warsa bnmle paylaşırsanz çok sewinrm :) şimdiden teşekkrler :)

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
ahhh hocam bende aynı dertten muzdaribim bulursam hemen paylaşacağım :)
(bu arada konuyu ilgili yere kaydırıyorum bilginiz olsun )

Tepki Skoru
0
arkadaşlar enerji tasarrufu ile ilgili proje arıyorm anaokulnda çocuklarla birlikte yapabileceğm bir şey olsn istiyorm. elinzde örnek warsa bnmle paylaşırsanz çok sewinrm :) şimdiden teşekkrler :)
ahhh hocam bende aynı dertten muzdaribim bulursam hemen paylaşacağım :)
(bu arada konuyu ilgili yere kaydırıyorum bilginiz olsun )
Umarım işinize yarar.
http://www.okuloncesiforum.com/enerji-tasarrufu/76982-yorganimiz=.html

Tepki Skoru
0
tşk.ler çok tatlı olmuş :) ama bnm aklımda rüzgar gülünden elektrik üretmk gibi bi fikr oluştu sınfmzda 18 çock war onlarn her birine rüzgar gülü yaptrp onları birleştrp fön makinesyle fln dönmesini sağlayarak dinamo tarzı bi şeyle lambaya aktarp lambann yanmasını sağlamk die bişi düşündm ama fiziğim çok ii olmadığı için bazı yerlerde takılıorm :)

Tepki Skoru
0
ben iki yıldır bunu çocuklarımla ve velilerle ortak yapıyorum.velilere ailece enerji tasarrufu için neler yaptıklarını konuşup ,bunu bizim ailenin enerji tasarrufu başlığıyla yazıya dökerek göndermelerini istiyorum .ertesi gün çocuklarla sınıfta bunları tartışıyoruz.ayrıca birgün sonra için çevre sorunları ile ilgili resimler araştırarak getiriyorlar,bunları kesip yapıştırarak birlikte başlık yazarak bir afiş oluşturuyoruz.bu sene bir velim evinin ve okulumuzun çevresindeki çevre sorunlarının fotoğraflarını çekerek göndermiş oldukça ilgi çekici resimler ve başlıklar ortaya çıkmış.

Tepki Skoru
0
Aile katılımını da içine alan bir etkinlik olarak,ailelere not gönderiyorum; notta ÇOCUĞUNUZLA BİRLİKTE EVİNİZDEKİ IŞIKLARI KAPATIP ELEKTRİK SAYACINIZI İNCELEYİNİZ,SONRA EVİN TÜM IŞIKLARINI AÇIP TEKRAR İNCELEYİNİZ VE BU KONUYU ÇOCUĞUNUZLA KONUŞUNUZ İKİ DURUM ARASINDAKİ FARKA DİKKATİNİ ÇEKİNİZ DİYORUM..Sınıfta bununla ilgili sohbet ediyoruz ne gördüklerini anlatıyorlar..Kendileri okuyamıyorsa da gereksiz ise kapat yazan süslü kartlar hazırlatıp,evlerinde yapıştırmalarını isteyebilirsiniz,doğru yanlış boyama sayfası yaptırabilirsiniz,odadan çıkarken açık bırakan çocuk ,kapatan çocuk gbi..umarım işinize yarar birkaç uygulama daha yapıyordum ama hatırlayamadım:((.kolay gelsin

Tepki Skoru
0
sanat etkinliği olarak ampül yaptırabilirsiniz mesela. şu çevirilen vida gibi yerini aliminyum folyo ile içini de grafon kağıdıyla yapabilirsiniz basit biraz ama işinize yarar umarım

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle