Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Emine Haşhaş :)

Tepki Skoru
0
sevgili hocam selçuk aydın isteklerimize duyarlı davrandığınız için çok teşekkür ederim yıl sonu gösterileri harika çocuklar zaten doyulmaz şeyler lütfen bizlere yardım etmeye devam ediniz ömrünüz sağlıklı ve uzun olsun süheyla öğretmen

Tepki Skoru
0
çok güzel olmuş gerçekten.çok beğendimmmm.

Tepki Skoru
0
ya ben bu siteye girene kadar okul öncesi egitim ögretmenlerinin paylaşımcılıgına inanmazdımm.İYİKİ VARSINIZZ gercekten cok mutluyum ellerinize paylasımcı yüreklerinize saglıkk

Tepki Skoru
0
lulla' Alıntı:
sevgili hocam selçuk aydın isteklerimize duyarlı davrandığınız için çok teşekkür ederim yıl sonu gösterileri harika çocuklar zaten doyulmaz şeyler lütfen bizlere yardım etmeye devam ediniz ömrünüz sağlıklı ve uzun olsun süheyla öğretmen
Evet bende katılıyorum size. Çok haklısınız.

Tepki Skoru
0
Bende bizim branşta böyle paylaşımlar görmedim. staj yaptığım okula bir faaliyet örneği alıcaz diye hocaların yüzü asılıyordu. ilki böylebir site var. bende en kısa zamanda paylaşımlarımı göndereceğim. sevgiyle kalın.

Tepki Skoru
0
:36_7_8::36_7_8:
süperdi teşekkür ederim paylaşım için
:36_7_8::36_7_8:

Tepki Skoru
0
gerçekten güzeldi,paylaşım için teşekler.arkadaşlar ben de katılıyorum okul öncesi ögretmenlerini paylaşımını eksi oldugu yönündeki sözlerinize.ben burda yenıyım.umarım paylaşım konusunda haklısınızdır arkadaşlar.

Tepki Skoru
0
ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM,ÖĞRENCİLER DE OLDUKÇA YETENEKLİLER...BAŞTA SELÇUK BEY VE DİĞER TÜM SİTE ÜYELERİNE PAYLAŞIMLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle