Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Elgİnkan Vakfi

Tepki Skoru
0
Elginkan vakfı eca adlı firmanın kurucuları tarafından kurulmuş olan bir vakıftır arkadaşlar.Vakıfta ücretsiz mesleki edinim kursları ve seminerler verilmektedir fakat seminer ve kurslara katılmak için önceden başvuru yapmak gerekmektedir.2008 yılı için olan başvurular bu aralık ayının sonunda başlayacaktır.Ben Aktif öğrenme ile ilgili olan seminerine katıldım ve oldukça zevk aldım ve katkısı oldu.Ayrıca kurumda öğle yemeği ücretsiz verilmektedir.Ortam hijyenik eğitimide aynı şekilde süperdir.Biz sınıf arkadaşlarımızla birlikte 2008 yılı seminer programlarının çoğuna katılıyoruz.Örnek konular verecek olursam;Aktif öğrenme okulöncesi eğitim,diksiyon,stres yönetimi,çoklu zeka,nlp,aile içi iletişim vs gibi...Kurum Manisa,İzmit ve Bolu'da mevcut ve sizle Elginkan vakfının kurucularından birinin sözünü paylaşmak istiyorum;

"Allah'tan bütün dileğim, kurduğum bütün müesseselerin devamlılığının sağlanması, memlekete faydalı birer kuruluş olarak insanlara iş imkanı yaratması, devlete vergi vermesi ve bizden sonra gelecek olanlara da örnek olmasıdır."
Hüseyin Ekrem Elginkan

Gidin seminerlere katılın derim arkadaşlar ve ayrıca kaydını yaptırıp seminere gitmeyen kişiler 6 ay boyunca başka bir seminere katılamıyor.Prensiplerinden biri bu.Daha ayrınlı bilgi için uemtem yazıp google arayın...:egg61nb:

Tepki Skoru
0
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

Vakıf ile ile ilgili bir haber başlığı...:)

Tepki Skoru
0
arkadaşım bu seminerlere nereden müracat ediliyor onu yazmamışsın yardımcı olursan sevinirim.teşekkürler

Tepki Skoru
0
arkadaşım müracat internet üzerinden yapılmaktadır uemtem yazdığın zaman google da site karsına çıkacaktır.üye ol üye olduktan sonra da başvurunu yapabilirsin....teşekkürler:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle