Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Elektrik Akımı Oyunu

Tepki Skoru
0
:36897fd:

ELEKTRİK AKIMI

Çocuklar oturarak bir halka oluştururlar. Öğretmen halkaya katılır ve oyunun kuralını anlatır.
Bir hareket yapılır ve halkadaki her çocuk yanındakine bu hareketi aktarır. Öğretmen hareketi başlatır, örneğin kolunu kaldırır. Yanındaki çocuk ta kolunu kaldırır, sonra onun yanındakilerde sırayla elektrik akımını sağlar.
Hareket bir turu tamamladıktan sonra, öğretmen yeni bir çocuk seçer ve o çocuk elektrik akımını başlatır.
Müzik eşliğinde de oynatılabilir, müzik durduğunda elektrikler kesilir. Elektrikler kimde kesildiyse müziğin başlamasıyla yeni bir hareketle elektrik akımına devam edilir.

Enerji tasarrufu haftası vee herzaman için, iyi uygulamalar:)

Tepki Skoru
0
tşk cimi bende arama yapıordum:))) eski nickim gulcinn__ şifremi unutmusum belki hatırlarsın daha önceleri hep forumdaydım uzun zamandır gelememistım sevgıler

Tepki Skoru
0
enerji tasarrufu için güzel bi oyun.teşekkürler

Tepki Skoru
0
çok teşekkürler, bende buna benzer oyun oynatıyorum, el ele tutuşuyorlar, çocuklardan biri oturup kalkıyor, o kalkınca hemen yanındaki aynısını yapıyor amamüzikle denemedimeminim çok güzel olacaktır, çok teşekkürler tekrar

Tepki Skoru
0
evet bu oyunu bende oynatıyorum ayakta ve halka olarak oynuyoruz .elektirik çarpıyormuş gibi tüm vücudumuzu kıpırdatıyoruz,çocuklar çok eğleniyorlarrr geçen sene oynatmıştım bu senede enerji tasarrufu haftamızda tekrar oynatırız İNŞALLAH :))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle