Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Elazığ'a bekleriz

Tepki Skoru
0
Elazığda da seminer olursa çok seviniriz.Okul öncesi öğretmenliği öğrencileri olarak destekleriz...

Tepki Skoru
0
genelde katılımı nereden sağlarız...öğrenciler katılırmı kreşler katılır mı anaokullaı ve öğretmenler nasıl bakıyor salon ve sponsor bulma şansımız var mı gibi soruların değerlendirilmesi gerekiyor.

Tepki Skoru
0
Elazığın Karakoçan ilçesinde görev yapan anaokulu öğretmeni olarak Elazığ'da seminer düzenlenmesini çok istiyorum..

Tepki Skoru
0
bende elazığ alacakayada çalışıyorum ve seminer olursa okulumdaki 3 öğretmenin daha katılacağına eminim

Tepki Skoru
0
Öğrenci olduğumuz için il dışına çıkmamız zor oluyor.Kendi ilimizde olursa daha fazla katılma imkanı buluruz.

Tepki Skoru
0
Marmara üniversitesi mezunuyum..Şu an Elazığ merkezde görev yapmaktayım..Seminerlerin Elazığda da bir gün olacağını ümit ederek geçiriyoruz günlerimizi...

Tepki Skoru
0
merhabalar bende elazığ karakoçanda görev yapıyorum ve elazığa mutlaka bekliyoruz...

Tepki Skoru
0
bende elazığda okul öncesi okuyorum ve tüm arkadaşlarımın katılacağından eminim.....

Tepki Skoru
0
genelde katılımı nereden sağlarız...öğrenciler katılırmı kreşler katılır mı anaokullaı ve öğretmenler nasıl bakıyor salon ve sponsor bulma şansımız var mı gibi soruların değerlendirilmesi gerekiyor.

Hocam ilimizde 2 tane kız meslek lisesi var,üniversitemizde de Okul Öncesi Eğitim Öğrt. bölümü mevcut. Öğrencilerimizin ve Hocalarımızın büyük bi katılım sağlayacağını düşünüyorum ayrıca çevre illerden gelen misafirlerimizde olacaktır. . .Salon konusunda da , kendi düşüncemle , Sıdıka Avar Kız Meslek Lisemizin yeterli kapasiteye sahip konferans salonu uygun bir yer olabilir. .Ve son olarak sponsor hakkında bi düşüncem ve bilgim olmadığını söyler size başarılar dilerim. . =)

Tepki Skoru
0
Bu konuda milli eğitimden de destek alacağınıza eminim daha önce diğer seminerlere yazı göndererek katılım sağladılar.umarım bu yıl içinde gelirsiniz...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle