Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Elazığ Hakkında

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Arkadaşlar Üniversiteden kimse yok sanırım.
Elazığ ' a çok defa geldim.3 sene önceye kadar Harput kalesinin altında çay klübesinde demlikle çay içen birini gördüyseniz o benimdir :)

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Şu an elazığda olan kimse yok galiba.Bugun bu konuyu sileceğim

Tepki Skoru
0
ben şu an orda değilim ama 2 sene öncesine kadar palu ilçesinde görev yapıyodum.harputa çok çıktık güzel ve şirin bir yerdi palu orayı ve öğrencilerimi çok özlüyorum.insanlarının sıcaklığını canayakınlığını başka hiç bir yerde göremedim.imkan olsada keşke gidebilsem

Tepki Skoru
0
ben alı sene önce elazığdaydım liseyi orada okudum ve gerçekten insanları cana yakın sivrice hazar gölünün yanındaydı ve gölde batık şehir vardı ben ayrılırken o şehrin duvarları su yüzüne çıkmaya başlamıştı şimdi nasıl bilmiyorum elazığ güzel bir yer

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Elazığ kalbimin başkenti :)
Ne güzeldi.Harput kalesinin altında çay içmek,çay yudumlarken tepedeki şanlı bayrağımızı izlemek,arab babayı ziyaret etmek,yaşlı kadından sopa yemek :)
Nar-Nil-Mado-Keban...
Patila-Okyanus
Emek oteli-Üniversite yolu
Yeni cami-Tren istasyonu :(
Renk ve Mert sinemaları...
Sabah 06 larda çay içtiğim ufak çay ocakları...
Her defasında bilet pazarlığı yaptığım Hazar-Harput-Elazığ Murat firmaları :( :( :( :( :( :(
Bir daha ele geçmeyecek hatıralarla dolu Elazığ maceralarım.O zamanları ve geçirdiğim her saniyeyi çok özlüyorum.

Tepki Skoru
0
Sayın Selçuk Aydın.Geçen yıla kadar Elazığda öğretmenlik yapıyordum.Bu dönem Ankara ya tayinim çıktı artık Ankara dayım.Biliyrmusunuz bazen keşke tayin istemeseydim öorda kalsaydım diyorum.Başkentin göbeğinde bir okuldayım ama hem ailelerde hem çocuklarda eğitim sıfır..Elazığ da aileler bilinçliydi çocukların herşeyden haberleri vardı.İnsanlar sıcakve samimiydi.Ordayken tek sorunum sosyal aktivite yetersizliği idi ama keşke tek sorun bu olarak kalsaydı....Harput kalesi ve ordaki halit usta(ünlü kebapçı:) ) hazar gölü, gazi caddesi, eski okulum ve benimle bir ağabey gibi ilgilenen her konuda yanımda olan idarecim yani okul müdürüm gözümde tütüyo......(geri tayinmi istesem mi ne yapsam:) )

Tepki Skoru
0
Elazığa atandığımda nasıl bir yer diye çok merak ediyordum gediğimde bir oh çektim. nasıl uyum sağlayacağım derken zamanla şehrin küçüklüğü insanların sıcaklığı derken öyle alışmışımki artık tatillerde bile özlemeye başladım. Ben merkez bir okulda görev yapıyorum. Öğrencilerim çok iyi tabi bunun başlıca sebeplerinden birisi velilerimin çoğunun bilinçli olması. Buradaki sosyal aktivitelerdeki sınırlılıklara rağmen biz öğrencilerimle yapıtığımız etkinliklerle bu eksikliği gidermeye çalışıyoruz. Mado ,Naz,nil ve çıkarken nefes nefese kaldığımız Harput kalesi seyretmeye doyamadığım Keban baraj gölü manzarası ve Çır Çır şelalesi...Elazığı güzelleştiren özelliklerden bazıları... Aslında önemli olan yer değil oraya baktığın penceredir. Bence insan yaptığı işten keyif alıyorsa her yer aynıdır...

Tepki Skoru
0
meraba ben de Elazığ'lıyım ama Bursa'da yaşıyorum. Çok gitmedim memleketime  ama büyülü bir şehir bence Harput başka bir yer Sivrice keza öle köyleri ,insanları her şeyi bir başka sanki çok istediğim okulumu bitirip memleketimde görev yapabilmek zaman göstericek tabi Elzığ'a gidip bulunan arkadaşlar ne güzel anlatmışsınız teşekkürler :36_3_12::36_1_21::36_7_8:

Tepki Skoru
0
arkadaşlar elazığ hakkında yazmışsınız güzel veya kötü en azından dışarı çıkıp gezebiliyosunuz ben adıyamanın tut ilçesinin köyünde çalışıyorum.siz bukadar üzülüyosanız biz napalım kışın yollar kapnıyo hadi onu geçtim şehre gidebilsek bile haftada bikez tabi gidebilsek 2 saat sürüyo yol.arkadaşlar bizim halimizi düşünün küçük yer diye buraya derler köyde yaşamak sıkıntılarını çekmek.belki sizde haklısınız ama 1 ay çok uzak bi köyde çalışmanızı tavsiye ederim beni anlamanız için.herkese kolaylıklar diliyorum.

Tepki Skoru
0
bence çok şanslısınız! köyler aklıma kuş cıvıltıları hayvanları insanları oralar da herşey doğal eğer bir de yeşilliklerle çevrili bir köydeyseniz sizin kadar şanslı kimse yoktur.benim düşüncem böle 15 gün elazda köy de kaldım ilk başlarda elazığday ken çok şikayet etmiştim . ama büyük şehirlere gittiğinizde oranın güzelliklerini sıcakkanlı samimi insanlarını o güzellikleri çok arıyoruz çoğu kişiden önce oraların sorunların dan çok şikayet edip oralardan ayrıldıktan sonra okadar sorunlarına rağmen oraları çok aradıklarını söleyenler çok duydum dediğim gibi anın kıymetini bilin oraları doya doya yaşayın :)

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar ben Elazığlıyım ve burda yaşıyorum. Elazığ hakkında yazan arkadaşlar çok güzel şeyler yazmışsınız hepinize teşekkür ederim.

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Hoş geldiniz hocam merkez demisiniz.Çok özledim Elazığ ı inşallah geleceğim tekrar

Tepki Skoru
0
hocam elazıga gelirseniz cok seviniriz...
burasıda sizi özlemiştir hem belki değilmi......

Tepki Skoru
0
selam selçuk aydın, ben şu anda elazığda görev yapıyorum, gerçekten elazığı çok ama çok seviyorum. burada 2 yılı bitirmek üzereyim. insanları, doğası, öğerncileriyle buradan çok ama çok memnunum. burası hakkında böyle güzel şeyler duymak beni mutlu ediyor, hocam bi de çırçır şelalesinde balık yemek, harputta çay içmek;kaleden uzaklara bakmak ve tabi ki üniversite yolunda yürümek sahiden eşsiz bi duygu, bu konuyu paylaştığınız için teşekkürler...

Tepki Skoru
0
Bende elazığlıyım ve merkezde görev yapmaktayım sanırım bölüm yeni açıldı mezun ondan yok hocam...
Güzel tasvirlerine bayıldım aylin sağol....

Tepki Skoru
0
merhaba ben elazığlıyım memleketım hakkında yazılanları okuyunca mutlu oldum,harputan elazığı izlemek bir başkadır herkese tavsıye ederım.gelirsenız harputa çay içmeye beklerım

Tepki Skoru
0
Bende bir Elazığ'lı olarak gurur duyuyorum Memleketimle.

ayrıca Elazığ için söylemiş olduklarınıza kalbi şükranlarımı sunuyorum.

Bir başkadır benim memleketim:36_3_12:

Tepki Skoru
0
slm hocalarım dmeek gerekiyo bende elazığlıyım ve elazığdayım memleketimize dair iyi sözleriniz için çok tşkkler elazığ diğer illere göre küçük olsada misafire gösterilen değerle kendini büyük bir şehir konumuna sokuyor harput kalesi gibi güzel bi yerde çay içmek kadar güzel bir şey yoktur diyorum elazığdan selamlar herkese

Tepki Skoru
0
merhabalar.ben şu an elazığda çalışıyorum ve elazığlıyım.sokaklarında kaybolmayacak küçük,ama yürekleri kocaman insanlarla dolu bir şehir elazığ.tıpkı anadoludaki birçok şehrimiz gibi.ben 3 yıldır merkezde çalışıyorum ve yerimden çok memnunum.yolu elazığdan geçen herkese selam olsun.<karmı yağmış şu harputun başına,kurban olam toprağına taşına<

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle