Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ek ders sorunum

Tepki Skoru
1
Benim sorunum ek ders ücretinin kadrolu ile farklı olup olmadığıyla ilgili.Sözleşmeliyim ve ek dersim bu ay 395 lira gibi bir miktar yatmış ama benimle birlikte çalışan kadrolu 20 yıllık meslektaşım 460 lira alıyor.Bu zamana kadar böyle 60 milyon civarı fark olmuyordu bu normal bir şey mi??
Okulumuzun memuru sözleşmelilerin belgelerini düzenlemeye yetkimiz yok ilçe milli eğitim yapıyor hoca hanım dedi.Yarın okuldan sonra gideceğim ama bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Tepki Skoru
0
Hocam benim bildiğim kadarıyla sözleşmeliler ile kadroluların ek ders birim ücretinde fark var. Sözleşmeli öğretmenlerinkin daha düşük bu yüzden bir de nisan ayı gün olarak fazla olan bir ay bu yüzden farkı bu kadar artmıştır. Ama yine de siz arkasını mutlaka arayın, hakkınızı arayın, doğrusunu öğrenin.kolay gelsin

Tepki Skoru
1
sağolun hocam gidicem yarın zaten ilçeye bu konuyla ilgili en azından ne kadar fark var onu öğreneyim yani:)

Tepki Skoru
0
Sevgili öğretmenim ek ders konusunda bizdede kadrolu arkadaş var ve aramızda 60-70 lira gibi bir fark var.Sözleşmeliler biraz daha az alıyor.Ve bir yığın kesinti yapılıyor bizden özellikle ssk ya daha çok kesiliyor.Ben bu kadar bi bilgiye sahibim.Siz yine mebden en iyi sonucu öğrenebilirsiniz.Bu arada öğrenip sonucu burda paylaşırsanız seviniriz.Tşkrlrrr..

Tepki Skoru
0
ekders ücretlerini okullar yapıyor hocam,bizim kaç saat derse girdiğimizi izin kullanıp kullanmadığımızı okullarımız biliyor sonuçta,ben ekdersle ilgili sorunlarımı müdür beyle görüşüyorum ama bence sizin ekdersle ilgili bir sorun yok,biz ikinci sınıf olduğumuz için herşeyde olduğu gibi ücrettede ikinci sınıf muamele görüyoruz.aynı saat derse girip aynı şeyleri yapıp kadrolulardan az ücret alıyoruz.umarım tez zamanda kurtuluruz bu maddi manevi yıkımdan.

Tepki Skoru
0
Evet Pınar hocam bende sözleşmeliyken kadrolu arkadaşla aramızda fark oluyordu.Birim ücret sözleşmelilerde daha düşük fark burdan kaynaklanıyor

Tepki Skoru
1
hocam öğrendim bugün biz ssk lı sayıldığımız için ek dersimizden de %14 oranında prim kesiliyormuş.Yani 460 kadrolular aldı bu ay biz sözleşmeliler de 396 aldık.Hesapladık bugün ilçede hesap doğru.Her ay kadrolunun aldığının %14 düşüğünü alıyormuşuz.Allah'tan tek kesinti bu yani:))

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
hocam mesele ek ders ücretinden ziyade kadrolular ile sözleşmelilerin ek dersleri farklı hesaplanıyor şöyle izah edeyim :

kadroluların ek dersleri her ayın 1 inden 30 una kadar olan zamanki ek dersleri alıyorlar . ayın 1inden sonra tahminen 5 i gibi ek ders ücretlerini alıyorlar
sözleşmelilerin ise her ayın 15 inden 15 ine hesaplanıyor ve tahminen ayın 20 sinden sonra ek ders ücretini alıyoruz.

farklılık şöyle yansıyor tatil günleri kesintileri bazen farklı aylara denk geliyor.geçtiğimiz ay kadrolular ek ders olarak oldukça fazla aldı ben 495 gibi bir rakam aldım mart ayı - nisan ayı tatili olmayan ve iş günü en fazla olan aylardır. ama sözleşmelilerin ayın 15 inden 15 ine hesaplandığı için biraz farklı olmuş olabilir ama eksik almak söz konusu değildir. bir önceki aydan ya da bir sonraki aydan bir şekilde almışsınızdır o parayı.

uöarım birazcık da olsa açıklaya bilmişimdir :) biraz karışık da :D

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
bir şey daha kadroluların ek dersi birim fiyat olarak çok az bir farkla fazla olmakla birlikte sözleşmelilerin maaşı da tahminen 100 lira civarında fazla . sizinle aynı anda göreve başlayan arkadaşınızdan maaşınız daha yüksek o da dikkatinizi çektimi öğretmenim :) yani dediğim gibi ücret konusu bir şekilde eşitleniyor aylığa vurduğunuz zaman

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle