Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ek alıma başvurmayacak,sadece kpss'ye girecek olan yokmuuuuu...

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar,ek alım,bilmem özür grubu falan filan ..hep aynı şeyleri okumaktan fenalık geldi.yokmu kardeşim sadece kpssye girecek olan..birazda bizim muhabbetimiz olsun.ben sadece sınava girecek arkadaşları bekliyorum.neler yapıyorsunuz,çalışmalar nasıl gidiyor,bu konularda konuşalım..

Tepki Skoru
0
arkadaşım haklısın hepimiz formda yeni ve mutlu edici haberleri okumak istiyor ama yok kaus hep o yüzden sohbet etmek ten başka birşey kalmıyor.. puanlar , tek dersten kalanlar derken kendi kendimize sorduk cevapladık... kpss çalışanda var çalışmayandan ben çalışamayanlardanım...

Tepki Skoru
0
arkadaşım ben geçen yıl sınava çalışmadım diye girmemiştim,o yüzden hiçbir şey yapamadım.çok moralim bozuldu.açıkcası sürekli yeni alım falan duymak beni kahretti.sınava girmedim ve bir yılım boşu boşuna gitti.bütün arkadaşlarım atandı.inan bu haberleri kaldıramıyorum artık.bende benim gibi bahtsız ya da ne biliyim puanı yetmeyen ,sadece sınavı konuşacak arkadaşlar varsa onlarla dertleşelim istedim.bu arada bende çalışamayanlardanım,hiç canım istemiyor.bütün dersleri bitirmiştim ama çok unutmuşum.genel kültürü acilen tekrar etmem gerekiyor.ya sen ..

Tepki Skoru
0
mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.bende sınava hazırlanıyorum.denemelerde 60 70 puan alıyorum sizlerin denemeler nasıl.buarada geçen yılki puanım düşük olduğu için ek atamaya başvuru yapmayacağım

Tepki Skoru
0
bende kpssye hazırlananlardanım diyarbakırda gidiyom herşey yolunda bakalım in herşey güzel olur korkum tek sözleşmeli alım olmamasında eğer ağustosta olmasa bizim iiçin çok kötü olur taban 70 te çünkü dual edelimde szöleşmeli devam eder hepinize kolay geslin iyi çalışmalar

Tepki Skoru
0
inşallah arkadaşım ağustosta ek alım olurda atanamayan kalmaz

Tepki Skoru
0
gizmo arkadaşım sınava yaklaşık bir ay kaldı okuduklarını unutman çok normal ben şu an anlıyorum ki o 80 alan sınıfçılar 2 yada 3 yıldır çalışıyorlar çalışan herkes te alır zaten.keşke yılın başından çalışsaydım sende eğer benim gibi bir kere kitapları okuduysan haliyle unutursun çoğu arkadaş ta bundan yakınıyor. allah yardımcın olsun benimde .... :ggggdw:

Tepki Skoru
0
sağolun arkadaşlar,oh be ne güzel sizleri görmek.inşallah hepimiz için hayırlı olur atamalar.ben çok ümitliyim açıkcası,mutlaka atanıcaz bir şekilde.evet sadece okuyup geçtiğim için unutmuşum genel kültürü.eğitim bilimleri fena değil.coğrafyadayım,bitince anayasaya geçicem.son tekrarlar artık.beniş arkadaşım,ben hiç o şekilde deneme çözüp puanıma bakmadım.sadece konuları bitirdikçe konu testi çözdüm.yani puan veremem.ben en son 2007 de girmiştim.hiç çalışmamıştım 65 aldım,ama 2 yıldır sınava girmedim.ayrıca sistemde çok değişmiş.kendime güveniyorum ama tek korkum yeni sistem.ama olsun ya..yapıcaz,istemek başarmanın yarısı..biliyorumki buradaki pekçok arkadaş atanacak.hayırlısı artık..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle