Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Egitimsenle görüştüm

Tepki Skoru
0
arkadaşlar egitimseni aradım ve bir avukatla görüşerek konuyu anlattım o bana ne dedi biliyormusunuz zaten bunun için bir dava açılmış ve sürüyormuş davayı mahmut isimli bir avukat yürütüyormuş ama malesef o yerinde yoktu bayramdan sonra buraya yüklenecegiz arkadaşlar

Tepki Skoru
0
bende aradım banada aynı şeyleri söylediler hocam bayramdan sonra devam

Tepki Skoru
0
ücretli çalışanları engellemek gerekir.bence geçen yı ki gibi çalışmayı eğitim sen engellerse atamaolur yoksa bu yıl ücretli çalışmıyoruz atama olmazsa evdeyiz

Tepki Skoru
0
bence işe yarıyacağını sanmıyorum.ücretli öğretmenliğe razı olan bi çok insan var siz olmazsanız sınıf öğretmenlerine düşecek.bizim okulda iki kadro açığı var.atamalarda terciih yok il içi sözleşmeli özür durumundan gelen yok.geçen senede bi sınıf öğretmeni almışlardı.yazık oldu o senenin çocuklarına sadece boş yere masraf yapıldı:(((

Tepki Skoru
0
neden başka branşlarda ücretli yokda sadece okul öncesinde var bende buna gıcık oluyorum................................................

Tepki Skoru
0
aynen bende gıcık oluyorum milletin başka işi yokmu daha düne kadar biize bakıcı muamelesi yaparken herkes biranda okulöncesine yöneldi onlar öğretmen oluyo biz bakıcı bakış açısına bakınya...........

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
inşallah arkadaşlar foum olrak eğitimsen genel başkanına da randevu talebinde bulunduk sanırım bayram sonrasında sonuçlanacak burda konuşulan herşeyi ileteceğiz ve fikir alacağız deneyimli hocalarımızdan

Tepki Skoru
0
medya da bu konuya ilgi gösterecek sanırım dün haber sitelerine attığım maile 5-6 siteden cvp geldi inş sesimizi duyururuz

Tepki Skoru
0
hadi ya ne yazmşlar bende çok yolluyorum ama dönen yok henüz...

Tepki Skoru
0
neden başka branşlarda ücretli yokda sadece okul öncesinde var bende buna gıcık oluyorum................................................
çünkü arkadaşım anoakulu (tam gün)ücreti çok fazla 30 saat mı ne alınıyormuş benim resim bölümü nü bitiren ark.bile anaoklunda çalıştı ve tatil olmadığı aylar 1.200 bile aldığını söyledi her ay değişiyor 900 den aşağıd üşmüyor ve bu s adece anaokulunda geçerli..o yüzden herkes istiyor diğer bölümler bu kadar almıymrouş

Tepki Skoru
0
Hadi yaaa... e o zaman ne yırtınıyoruzki burda.Tatil dönüşü hemen ücretliye başvuralım..hemen hadi..bi bizmiyiz sanki.Herhalde benim arkadaşım da bana yalan söyledi.Çok çok az alıyorum diye.

Tepki Skoru
0
Hadi yaaa... e o zaman ne yırtınıyoruzki burda.Tatil dönüşü hemen ücretliye başvuralım..hemen hadi..bi bizmiyiz sanki.Herhalde benim arkadaşım da bana yalan söyledi.Çok çok az alıyorum diye.
az alınıyo tabi arkadaşım ne ücretlisi zar zor 600- 650 alabiliyosun o 1200 dediği sabahtan akşama kadar olan bağımsız anaokullarında verilen para, ücretliye başvurmayın yapmayın arkadaşlar yaa

Tepki Skoru
0
Biliyorum hocam biliyorum yaa...Liseden sınıf arkadaşım çalıştı geçen sene.Ne etmedikleri laf kalmış nede yaptırmadıkları iş.Yoksa neden burda tekrar yırtınayım ki.

Tepki Skoru
0
parayı boşver,statüden haber ver,
herkes kadrolumusunuz diye soruyor
veliler falan kaç senelik öğrtmensiniz falan
e tabi cvp hakkı doğuyor size kendinizi ispatlamanız için..
ücretliyim demek kolay diil

Tepki Skoru
0
işimizi tam yapıyoruz o ayrı semne sonunda görüyorlar zaten ama mesele o değil itibar

Tepki Skoru
0
ya arakdaşalr KOCAELİDE çalışmak isteyen varsa köseköyde
kolej miş özel kale okulu mukadder babahan tel: 0530-3263548 ben düşünmediğim için düşünen arkadaşlar avarsa arasınlar

Tepki Skoru
0
her branşta ücretli var ama bize nedense sınıfcılar ücretli oluyorda biz niye sınıfcı olamıyoruz ozaman

Tepki Skoru
0
şunu da söyleyim bizim okulda 2 sınıfcı var ve biri daha gidecek tek sınıfcı kalcak benim okulöncesi öğrencim 5 tane şimdilik sınıfcı bim derslerimize giriyorsa biz niye oların derslerine giremiyoruz

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle