Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Eğitim Uygulama Okulları hakkında bilgisi olan var mı?

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar Ümraniye'deki Şakire Hanım Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'ni yazmayı düşünüyorum. Çalışma koşulları nasıldır acaba bi' bilgisi olan var mı?

Tepki Skoru
0
eğitim uygulama okulu ve otistik çocuklar eğitim merzinde nasıl bir görev alacağız tam anlamış değilim. bana yardımcı olur musunuz?

Tepki Skoru
0
hocam bu okullarda adı üstünde engelli çocuklar var. size anasınıfı grubundaki engellileri veriyorlar. eğer iş eğitim okuluysa tüm özür grupları oluyor. engellilerle çalıştınız mı daha önce?

Tepki Skoru
0
bu arada hocam siz puanınız konusunda karar verebildiniz mi? 74,891 mi,75 mi, yoksa bambaşka bişey mi???????**
75 iptal edilen sınavda aldığım puandı geçerli puanım 74,891..ben şu an özel eğitim masterı yapıyorum aynı zamanda üniversitede gelişimsel yetersizlik biriminde öğretmen yardımcılığı yapıyorum o yüzden istiyorum zaten bu okulları

Tepki Skoru
0
75 iptal edilen sınavda aldığım puandı geçerli puanım 74,891..ben şu an özel eğitim masterı yapıyorum aynı zamanda üniversitede gelişimsel yetersizlik biriminde öğretmen yardımcılığı yapıyorum o yüzden istiyorum zaten bu okulları
iyi iyi çok iyi yapıyosunda istanbul 72 de kaldı onu diyorum, tercih mi yapmadın şekerim?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle