Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Eğitim setlerinin fiyatı

Tepki Skoru
0
Tüm yayınevleri setlerde pazarlığa açık konumdadır arkadaşlar, şayet tum okul birleşip beğendiğiniz seti okula tek elden alacağınızı dile getirirseniz indirimler konusunda aklınıza gelmeyecek fiyatlara ulaşırsınız,bunuda ister öğrenciiye yansıtırsınız isterseniz okulunuzun ihtiyacı olan malzemeler için kullanırsınız,nacızane öneri.

Tepki Skoru
0
ben de gülücük aldım. İlk defa kullanıcam. ayarıca fiyattı da uygun .12 kitap - 12 aile katılım dergisi ve yarıyıl tatil kitabı ve promosyonları.. hepsi 50 ytl. fiyatta kampanya varmış, normalde 90 dan 50 ye düşmüş. inceleyin..
bugün yayın evinden geldiler gülücüğün fiatını bana gelişi 55 diyo adam 60 ytlye aldık yayıındad birr mat kitabıda aldık

Tepki Skoru
0
ben de bugn nt şubesiyle konuştum 45 ytl ye bıraktı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben köy okulundayım veliler kitap almak istemiyorlar ama biliyorsunuz ki almam gerekior,,, kötünün iyisini seçmeye çalışıyorum,,, timaş yayınları çoklu zeka merkezli o.ö.eğt. seti var,,, 10 etkinlik kitabı,,, 10 hikaye1 ebeveyn öğretmen rehberi var,,, 25 ytl ücret,,,, nasıl sizce,,,, bilen var mı,,,,
bir de pofuduk var onda da 35 e anlaştık ama sadece 7 dergisi var.içeriği fena değil.bol bol promosyon eklemişler,,,

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bide tamaş yayıncılığın okul öncesi eğitim seti var 30 ytl 15 kavram kitabıyla beraber her kavram kitabının bide öyküsü var aynı zamanda bide müzik cdsi işte mevsim köşesi için posterler takvim posteri boy ölçme posteri filan var gerçi önceden hiç duymamıştım bu yayını ama inceledim fena değildi sizin bi bilginiz var mı acaba

Tepki Skoru
0
evt hocam siz nerde baktınız o yayına timaş dı adı pardon ben tamaş dedim benimde hoşuma gitti hocam size 25 mi dediler

Tepki Skoru
0
burcu hocam 40 ytl ye nerden aldınız,,, biz de ulaşabilir miyiz ki???

Tepki Skoru
0
evt ben de yarın bu işi bitirmeliyim,,,, bir de bu fiyat üzerinde taksit yapılıor mu,,, mesela 4 taksit,,,

Tepki Skoru
0
evet ya arkadaşlar acil cvp yazarsanız iio olur yarın müdürümle tedarikçimiz beyi arıycaz
pazarlık yapcaz

arkadaşlar burcu kütahyadan. kütahya'nın bi ilçesinde.
tanıdığım başka bir arkadaşımda gülücüğü kütahyanın başka bi ilçesinin zambak bayisinden 45 e almış

Tepki Skoru
0
ben samsundayım ve bana gülücük setini en son 45 e bıraktılar,,,, burdan isteyenler olursa yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlar

Tepki Skoru
0
evet ya arkadaşlar acil cvp yazarsanız iio olur yarın müdürümle tedarikçimiz beyi arıycaz
pazarlık yapcaz
evet kızlar 40 ytl ye aldık.ben kütahya simav ilçesinin bi beldesindeyim.kitapları ilçenin bir kırtasiyesinden aldık.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu okul öncesi eğitim setini çocukların her birine almak şart mı,,, öyle olduğunu duydum ama bu sadece bir duyum,,, en azından bir tane alsam da fotokobiyle çocuklara yaptırsam die düşündüm

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu okul öncesi eğitim setini çocukların her birine almak şart mı,,, öyle olduğunu duydum ama bu sadece bir duyum,,, en azından bir tane alsam da fotokobiyle çocuklara yaptırsam die düşündüm

öyle bir zorunluluk yok. tabiki fotokopiyle çoğaltabilirsinizz

Tepki Skoru
0
Ben Fotokopİ Yoluyla Kullandim Ama Fazla GÜzel Olmuyor Orjİnalİ Gİbİ Olmuyor Bazi Sayfalri Çektİremİyorsun YapiŞtirmali Sayfalar Falan Var Onlari Yaptiramiyorsun Çok Koyu Çekİlen Yerler Falan Oluyor Yanİ En İyİsİ Kİtap Aldirmak Arkadasim

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben smg yayınlarının kitaplarını aldırdım harika bir set 45 ytl.promosyon olarak ta yıllık plan,günlük plan,çizgi çalışmalarıyla ilgili eğitim seti......ve daha var çok şeyler var tavsiye ederim.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle