Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

EĞİTİM KURUMLARI MÜDÜR YARDIMCILIĞI ATAMALARI

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR ARAMIZDA MEB YAPMIŞ OLDUĞU SON MÜDÜR YARDIMCILIĞI SINAVINI KAZANAN ARKADAŞLARIMIZ VAR MI;?BEN EN SON SINAVDAN 88 ALDIM .YÖNETMELİĞİN ÇIKMASINI BEKLİYORUM.

Tepki Skoru
0
müdür yardımcılığı sınavına girmek için neler gerekli kaç yıllık öğretmen olmak lazım ek şartlar varmı

Tepki Skoru
0
YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM 2 YIL ŞARTI VARDI ÖĞRETMENLİKTE.BİRDE SON 3 YILIN SİCİL ORTAMALARI BELLİ BİR PUAN OLMASI GEREKİYORDU.

Tepki Skoru
0
tEBRİK EDERİM ARKADAŞIM BEN DE GİRDİM AMA KAZANAMADIM.

Tepki Skoru
0
Teşekkür ederim.bende 2005 tekin i kaybettim 69 almıştım onunda soruları yanlışmış kazansaydım şimdi atanmıştım 2.de şansım tuttu hazırlığımda vardı. 7 sene oldu yaşlandık öğretmenlikte yerimizi daha dinamik arkadaşlara bırakalım artık.bizi artık masa baiı paklar.

Tepki Skoru
0
ben de 86 aldım ama atamayanlar utansın napalım...
mehmet kardeş sen hangi okuldasın,yabancı gelmedin bana

Tepki Skoru
0
müdür yardımcılığı için neler gerekli arkadaşlar tam olarak bilenler varsa yazsın lütfen

Tepki Skoru
0
eskiden sınav vardı:)
şimdi sağolsunlar adletli sistemi kaldırıp torpıilli sistemi getirdiler
sınav kalktı bu yıl ve müdür yardımcılığı yapmış olma şartı var galba ama emin dilim.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 13.04.2007 tarihinde yayınlana yeni yönetmeliğe göre müdürlük için daha önce yönetcilik yapmış olma şartı var.müdür yardımcılığı içinse adaylığın kalkmış olması ve yanlış hatırlamıyorsam 3 yıl(adaylık süresi dahil) görev yapmış olma şartı aranıyor.ama ne kadar adil olduğu tartışılır.ben müdürlük sınavlarının uygulandığı dönemde önce bir sınava girdim kazandım,sonra 1 aylık kursa tabi tutulup tekrar sınava girdim ve kazandım.atanmak için de 1 yıl bekledim.müdürlük değil belki ama müdrü yrdımcılığına sınavla girilmesi ve belli bir tecrübe edindikten sonra müdürlük yeterlik sınavını kazanınca yapılmalı bu iş.

Tepki Skoru
0
evet artık sınav falan yok bu yıl 3 yılını doldurmus isteyen herkes basvurdu.sonuçlarıda belli oldu

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle