dir.
Sayın Eğitimciler, Öğrenciler ve Ebeveynler
Çizgim Bilimsel Eğitim Hizmetleri Milenyum Okul Öncesi Eğitim Kurumlarının ve Klinik psikolog, Aile Terapisti Dr Funda Ece’nin hazırlamış olduğu Psikodrama, Oyun Terapisi Ve Doğal Algılama Yaklaşım Modeli Yöntemlerinin Kullanıldığı, Eğitimcinin Eğitimini Hedefleyen atölye çalışmalarına katılım isteğinin fazla olması ve değişik zaman taleplerinin olması sebebi ile aşağıdaki tabloyu hazırladık. Katılmak istediğiniz zaman dilimini ve programı işaretleyerek göndermenizi rica ederiz. 9 ayrı program bulunmaktadır ve her program 200 TL eğitim+30TL süpervizörlük dir. Süpervizörlük almak zorunlu değildir. Eğitimleri; Üçlü veya daha fazla sayıda paketler halinde almak veya kendi grubunu oluşturup almak isteyenler için % 15 indirim uygulanacaktır.
İlk eğitimler hafta arası 12 Şubatta,
hafta sonu 20 Şubatta başlayacaktır.
Katılım için Çizgim Bilimsel Eğitim Hizmetleri
Tic.Ltd.Şti hesabına ödemenin yapılmasını rica ederiz.
Iban numarası : 130009900580947800100001
HAFTA ARASI 17:00-19:00 (3 GÜN) +SÜPERVİZÖRLÜK
HAFTA SONU 10:00-17:00+ SÜPERVİZÖRLÜK
1. 0-6 YAŞ DA; ETKİN VE ETKİLİ İLETİŞİM
2. 0-6 YAŞ DA; SORUN ÇÖZME-KARAR ALMA SÜRECİ
3. 0-6 YAŞ DA; DUYGUSAL ZEKÂ VE SOSYAL ZEKÂ TUTUM BECERİLERİNİN TESPİTİ VE GELİŞTİRİLMESİ
4. 0-6 YAŞ DA; BEDEN DİLİNİN ANLATIKLARI VE YORUMLANMASI
5. 0-6 YAŞ DA; ZEKÂ-YETENEK-ALGI BÜTÜNCÜL YAKLAŞIMI
6. 0-6 YAŞ DA; DUYUSAL ALGI MODELLERİNİN TESPİTİ VE GELİŞTİRİLMESİ
7. 0-6 YAŞ DA; KİŞİLİK ÖZELLİKLERİNE GÖRE EĞİTİM İÇERİĞİNİN HAZIRLANMASI VE UYGULANMASI
8. 0-6 YAŞ DA; GELİŞİM ALANLARININ ÇOK YÖNLÜ TEMA ZEMİNİNDE DEĞERLENDİRİLMESİ VE YORUMLANMASI
9. 0-6 YAŞ DA; YARATICI DRAMA
KATILIMCI SAYISI: 10-20 KİŞİLİK GRUPLAR
• EĞİTİM SÜRESİ: TOPLAM 8 SAAT. 6 SAAT EĞİTİM, 2 SAAT SÜPERVİZÖRLÜK
• EĞİTİM YÖNTEMLERİ: PSİKODRAMA, OYUN TERAPİSİ, DOĞAL ALGILAMA YAKLAŞIM MODELİ
• EĞİTİMCİ: DR FUNDA ECE, KLİNİK PSİKOLOG VE AİLE TERAPİSTİ
• EĞİTİM ÜCRETLERİ: 180 TL EĞİTİM + 30 TL SÜPERVİZÖRLÜK + KDV
• KATILIMCILAR: ALMIŞ OLDUKLARI EĞİTİMLERİ, KENDİ ÇALIŞMA ORTAMLARINDA UYGULAMAYA BAŞLADIKLARINDA, UYGULAMADA KARŞILAŞTIKLARI ZORLUKLARA İSTİNADEN SÜPERVİZÖRLÜK ALABİLECEKLERDİR. SÜPERVİZÖRLÜK ÇALIŞMALARI “UYGULAMA ATÖLYESİ” KAPSAMINDA GRUP OLARAK 2 SAAT SÜREYLE VERİLECEKTİR.EĞİTİM SÜRECİ SONRASINDA EĞİTİMİ EKSİKSİZ TAMAMLAYAN EĞİTİMCİLERE KATILIM BELGESİ VERİLECEKTİR.
www.milenyumcocuk.net milenyumcocuk@gmail.com
216 489 35 14 – 216 349 58 66
HAFTA
Sayın Eğitimciler, Öğrenciler ve Ebeveynler
Çizgim Bilimsel Eğitim Hizmetleri Milenyum Okul Öncesi Eğitim Kurumlarının ve Klinik psikolog, Aile Terapisti Dr Funda Ece’nin hazırlamış olduğu Psikodrama, Oyun Terapisi Ve Doğal Algılama Yaklaşım Modeli Yöntemlerinin Kullanıldığı, Eğitimcinin Eğitimini Hedefleyen atölye çalışmalarına katılım isteğinin fazla olması ve değişik zaman taleplerinin olması sebebi ile aşağıdaki tabloyu hazırladık. Katılmak istediğiniz zaman dilimini ve programı işaretleyerek göndermenizi rica ederiz. 9 ayrı program bulunmaktadır ve her program 200 TL eğitim+30TL süpervizörlük dir. Süpervizörlük almak zorunlu değildir. Eğitimleri; Üçlü veya daha fazla sayıda paketler halinde almak veya kendi grubunu oluşturup almak isteyenler için % 15 indirim uygulanacaktır.
İlk eğitimler hafta arası 12 Şubatta,
hafta sonu 20 Şubatta başlayacaktır.
Katılım için Çizgim Bilimsel Eğitim Hizmetleri
Tic.Ltd.Şti hesabına ödemenin yapılmasını rica ederiz.
Iban numarası : 130009900580947800100001
HAFTA ARASI 17:00-19:00 (3 GÜN) +SÜPERVİZÖRLÜK
HAFTA SONU 10:00-17:00+ SÜPERVİZÖRLÜK
1. 0-6 YAŞ DA; ETKİN VE ETKİLİ İLETİŞİM
2. 0-6 YAŞ DA; SORUN ÇÖZME-KARAR ALMA SÜRECİ
3. 0-6 YAŞ DA; DUYGUSAL ZEKÂ VE SOSYAL ZEKÂ TUTUM BECERİLERİNİN TESPİTİ VE GELİŞTİRİLMESİ
4. 0-6 YAŞ DA; BEDEN DİLİNİN ANLATIKLARI VE YORUMLANMASI
5. 0-6 YAŞ DA; ZEKÂ-YETENEK-ALGI BÜTÜNCÜL YAKLAŞIMI
6. 0-6 YAŞ DA; DUYUSAL ALGI MODELLERİNİN TESPİTİ VE GELİŞTİRİLMESİ
7. 0-6 YAŞ DA; KİŞİLİK ÖZELLİKLERİNE GÖRE EĞİTİM İÇERİĞİNİN HAZIRLANMASI VE UYGULANMASI
8. 0-6 YAŞ DA; GELİŞİM ALANLARININ ÇOK YÖNLÜ TEMA ZEMİNİNDE DEĞERLENDİRİLMESİ VE YORUMLANMASI
9. 0-6 YAŞ DA; YARATICI DRAMA
KATILIMCI SAYISI: 10-20 KİŞİLİK GRUPLAR
• EĞİTİM SÜRESİ: TOPLAM 8 SAAT. 6 SAAT EĞİTİM, 2 SAAT SÜPERVİZÖRLÜK
• EĞİTİM YÖNTEMLERİ: PSİKODRAMA, OYUN TERAPİSİ, DOĞAL ALGILAMA YAKLAŞIM MODELİ
• EĞİTİMCİ: DR FUNDA ECE, KLİNİK PSİKOLOG VE AİLE TERAPİSTİ
• EĞİTİM ÜCRETLERİ: 180 TL EĞİTİM + 30 TL SÜPERVİZÖRLÜK + KDV
• KATILIMCILAR: ALMIŞ OLDUKLARI EĞİTİMLERİ, KENDİ ÇALIŞMA ORTAMLARINDA UYGULAMAYA BAŞLADIKLARINDA, UYGULAMADA KARŞILAŞTIKLARI ZORLUKLARA İSTİNADEN SÜPERVİZÖRLÜK ALABİLECEKLERDİR. SÜPERVİZÖRLÜK ÇALIŞMALARI “UYGULAMA ATÖLYESİ” KAPSAMINDA GRUP OLARAK 2 SAAT SÜREYLE VERİLECEKTİR.EĞİTİM SÜRECİ SONRASINDA EĞİTİMİ EKSİKSİZ TAMAMLAYAN EĞİTİMCİLERE KATILIM BELGESİ VERİLECEKTİR.
www.milenyumcocuk.net milenyumcocuk@gmail.com
216 489 35 14 – 216 349 58 66
HAFTA