Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Eğitici Setler Hakkında...

Tepki Skoru
3
Merhaba arkadaşlar...Eğitici setler hakkında merak ettiğim bazı şeyler var,fikir verirseniz çok memnun olucam.Bu setlerin toplu alımlarının yasak olduğunu biliyorum,ama birçok öğretmenin velilerden istediğini de biliyorum.malum bu setler sayesinde birçok etkinlik daha eğlenceli hale geliyor.Yalnız şöyle bir durum var : köy okulunda çalıştığım için ve ekonomik şartlar da çok iyi olmadığı için velilerden isteyemiyorum.sadece kendim için alsam,fotokopiyle günlük çoğaltıp çocuklara versem,hem zahmetli olur,hem de renk sorunu olur.Zaten sınıfımızda doğru düzgün oyuncak yok,kitap yok,okulun bütçesi yok,bari setlerle renkli birşeyler yapalım diyorum ama....sizce ne yapmalıyım?cevaplar için şimdiden teşekkürler...

Tepki Skoru
0
güzel düşünmüşsünüz ama eğitici setlerinin bi yararıda kavramların daha verimli işlenmesine yardımcı oluyor. çok renkli olan sayfaları çektırmezsen renk sorun olmaz. renklı fotokopi çekecek olursanda çok masraflı olur kıtabın kendısnden daha pahalıya gelebiliyor.

Tepki Skoru
3
cevabın ve fikirlerin için teşekkür ederim mavikız...muhafız,şartlar konusunda çok zorluk yaşıyorum zaten :( herşeyimiz eksik...

Tepki Skoru
0
fotokopi ile çoğaltarak yapabilirsiniz bence. renk kavramını işlediğiniz zamanlarda da gerekli yerleri pastel boya ile boyatarak halledin. onun dışında çocuklar istedikleri renklere boyasınlar renkli olması gereken yerleri.

Tepki Skoru
0
hocam sanırım fotokopi ile çoğaltmaktan başka şansınız yok sadece tek olumlu tarafı renkler olmadığı için yönergeleri iyi kavramaları olacaktır.Eğer stajeriniz varsa yada veli profiliniz iyi ise fotokopileri verin onlar boyasın.Bir fikir daha fon kartonlarını yada el işi kağıtlarını A4 boyutunda kesin FOTOKOPİ ÇEKİN çokta güzel oluyor kağıtlarda sıkışmıyor merak etmeyin...

Tepki Skoru
0
Tubacan hocam o problem sene başında bende de vardı.(konuyu ne zamn yazdınız yada şuanda nasıl bi yol izliyosunuz bilemiyorum.)bende ondan sonra internet saolsun Allah tan çok şükür el işi kağıdımız var dayandık faaliyette sağdan soldan örnek kitap geldi dayandık fotokopiye.Biraz yorucu oluyo ama o zamnda grup çalışması yuvarlanıp gidiyoruz sınıfta perdeler dahil yer kalmadı.:emot68:

Tepki Skoru
0
hocam sanırım fotokopi ile çoğaltmaktan başka şansınız yok sadece tek olumlu tarafı renkler olmadığı için yönergeleri iyi kavramaları olacaktır.Eğer stajeriniz varsa yada veli profiliniz iyi ise fotokopileri verin onlar boyasın.Bir fikir daha fon kartonlarını yada el işi kağıtlarını A4 boyutunda kesin FOTOKOPİ ÇEKİN çokta güzel oluyor kağıtlarda sıkışmıyor merak etmeyin...
hocam ben bu elişi kağdı fotokopi makinası olayını denedim oldu ama son kağıtta böle kapartılar oluştu.Makine falan bozulmaz demi?????:504xn:

Tepki Skoru
0
Hocam bİz sorun yaŞamiyoruz İstersenİz ara ara renklİ fotokopİ alin bozulursa Üzernİze kalmsn

Tepki Skoru
3
merhabalar...şimdi gördüm,bu konuya günlerdir bakmamıştım...öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.konuyu açtıktan sonra bir arkadaşımın tavsiyesiyle ben de elişi kağıdını denedim.2 farklı kalitede elişi kağıdı vardı.ince olanlarda hiç sorun yok ama kalınlar sıkıştı kaldı :) onun dışında okuma yazma etkinliklerini netten bulup,yazıcıdan çıkarıp,fotokopi çektirerek halletmeye çalışıyorum.imkansızlıklar zorluyor bizi ama yuvarlanıp gidiyoruz :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle