Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

eğer doğru bi haberse çok kötü:(((

Tepki Skoru
0
Az önce bir sitede,Sayın Çubukçu'nun okul öncesi eğitim projesini hızlandırdığını ancak bu görev için bu branş öğretmenlerinden "okul öncesi eğitim hizmetlerine yönelik iş arayan
kadınlar ile okul öncesi eğitim ve toplum temelli gündüz bakım hizmeti
sunan okul müdürlerinin" ağırlıklı atanacağını okudum.Bu haberi kaç ki...şi okudu bilmem ama bana çok tuhaf geldi.Kendi branşım olmadığı halde bunun haksız bir girişim olduğunu düşünmekteyim.

Şeklinde bi msj okudum facebook ta ve bu haberin abbasguclu.com.tr den alındığı söylendi eğer doğru bi haberse gerçekten bizim için hiç iyi olmayacak arkadaşlar araştıralım bu haberin doğruluğunu.

Tepki Skoru
0
bendede link yok direk alıntı yaptım ama haberide bulamadım

Tepki Skoru
0
facebookta paylaşıldığını söyledinizde facebook adresini verseydiniz bizde bakardık neyse birincii öncelik herzaman okulöncesi mezunlarınındır ben böyle haberlere inanmıyorum

Tepki Skoru
0
bu arkadaşta link vermedi sadece abbasgüçlüde okuduğunu söyledi bende araştırdım ama bulamadım umarım balon haberdir diğer bölümler bize cephe aldıkları için bende inanmak istemiyorum açıkcası

Tepki Skoru
0
Abbas Güçlünün her haberi doğru mu çıkıyor sanki arkadaşlar biz atanamayanlar üzerinden reyting kazanan biri işte ...

Tepki Skoru
0
Az önce bir sitede,Sayın Çubukçu'nun okul öncesi eğitim projesini hızlandırdığını ancak bu görev için bu branş öğretmenlerinden "okul öncesi eğitim hizmetlerine yönelik iş arayan
sunan okul müdürlerinin" ağırlıklı atanacağını okudum.Bu haberi kaç ki...şi okudu bilmem ama bana çok tuhaf geldi.Kendi branşım olmadığı halde bunun haksız bir girişim olduğunu düşünmekteyim.
YA ARKADAŞIM SANA MANTIKLI GELDİ Mİ BU HABER ALLAH AŞKINA YA NAPICAKLAR ÜNİVERSİTE MEZUNLARI DURURKEN EV HANIMLARINI MI ATAYACAKLAR BU OKUDUĞUN EN SON ÇARE OLUR BELKİ YAPMAYIN ALLAH AŞKINA BEN BÜTÜN SAÇMALIKLARI YANLIZ BU SİTEDE OKUYORUM AMA HİÇ MORALİM BOZULMUYO BENDE SANA BUGÜN OKUDUĞUM HABERİ KOPYALAYIM ONUDA OKU BUNUDA NİMET ÇUBUKÇU YAPMIŞ.....

Şeklinde bi msj okudum facebook ta ve bu haberin abbasguclu.com.tr den alındığı söylendi eğer doğru bi haberse gerçekten bizim için hiç iyi olmayacak arkadaşlar araştıralım bu haberin doğruluğunu.

Tepki Skoru
0

MEB, 20 Eylül’de başlayacak 2010-2011 eğitim-öğretim yılında okul öncesi eğitim alanında atak yapacak. Bu kapsamda, zorunlu okul öncesi pilot uygulamasına 25 il daha eklenecek. Böylece, okul öncesi eğitim 57 ilde zorunlu olacak. Eğitim, 5 yaş (60-72 ay) grubuna, zorunlu olacak. Çocuğunu zorunlu eğitime göndermek istemeyen velilere ceza uygulanmayacak. Okul yönetimleri velilere okul öncesi eğitimin yararlarını anlatarak, onları ikna etmeye çalışacak.
Eylül ayından itibaren Yozgat, Denizli, Ayfonkarahisar, Şanlıurfa, Sakarya, Kocaeli, Hatay, Elazığ, Sivas, Erzincan, Mersin, Balıkesir, Niğde, Tokat, Antalya, Bitlis, Aydın, Malatya, Muş, Aksaray, Osmaniye, Manisa, Siirt, Bingöl ve Çorum’da zorunlu eğitime geçilecek.
Bu ne demek mi 30 000 kadronun 12 000 i okul öncesine gidiyor demek

OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ REVAÇTA OLACAK
Okul öncesi eğitimde de önemli adımlar atılıyor. Şuanda 32 ilde anasınıfı mecburi.. Önümüzdeki yıl ise tüm Türkiye'de anasınıfı mecburi hale getelecek. Buda öğretmen alımında okul öncesi öğretmenliğe ağırlık verileceğini gösteriyor. Yani okul öncesi öğretmenlik bölümünden mezun olanlar önümüzdeki 5 yılda atamalarda bir sıkıntı çekmeyecek..DAHA SÖYLENECEK BİŞİ VAR MI KAFAMIZDAN UYDURMUYORUZ MEBİN YAPTIĞI Bİ AÇIKLAMA.....

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar gereksiz haberleri nereden buluyosunuz balon bir haber

Tepki Skoru
0
Bende balon haber olduğunu düşündüğüm için size sordum arkadaşlar

Tepki Skoru
0
atama öncesi böyle balon haberler çok oluyor arkadaşlar morallerimizi bozmayalım inşllah herkes istediği yere atanır

Tepki Skoru
0
geçen atamalarda da buna benzer haber ve yorumlar yapılmıştı

Tepki Skoru
0
balon yapmayın arkadaşlar gidin başka yere takılın burda durdukça beyniniz sulanmış balonları bırakın nasipse allah yazdıysa olur ..

Tepki Skoru
0
Abbas Güçlünün her haberi doğru mu çıkıyor sanki arkadaşlar biz atanamayanlar üzerinden reyting kazanan biri işte ...

kesinlikle katılıyorum size...Ben o adamdan nefret ediyorum zaten...hiçbişi yaptığı falan yok tek derdi reyting...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 2009 da toplam kaç kişi atadılar? KADRO SÖZLEŞMELİAYRI AYRI İSTİYIRUM.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu geçen yılın haberi......telaş yok

Tepki Skoru
0
olumu böyle saçmalık ya.... bunu yapacağına sınava giren okulönceciyi ata.... mantık işimi bu ya

Tepki Skoru
0
cok sacma ya okul oncesıne neden dusman herkes anlamıyorum :( bız yetmıyoruz sankı hepımızı yerlestırdılerde ıste bırılerı faydalansın dıye yaparlarsa yaparlar bellıde olmaz ... ama mantıksız bır haber .... rehber ogretmenlerde cok dusuk puanlaarla atanıyor ama onlara kımse bırsey demıyor nedense okul oncesı ogretmenıne bır dusmanlık var anlayamıyorum ozaman bu kadar alanlar yuksek alınıyor dıye uzuluyorlarsa onerım var arkadaslara ıkıncı unuversıte okul oncesı ogretmenlıgı okuyun ne dıyım artık bu polemıklerden sıkıldık ... okul oncesı onem verıyoruz derken asla alan dısında bırının bu ısı yapması cok zor hatta ımkansız ...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle